Sponsoring en donaties

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt de Rabobank de lokale samenleving in de regio het Gooi en de Vechtstreek.

Sponsoring

Met onze sponsorrelaties werken we samen om de culturele, maatschappelijke en sportieve ambities van verenigingen in de regio op een duurzame manier te versterken. Omdat wij begrijpen dat zij van ongekend belang zijn voor de lokale samenleving. Met sponsoring kiezen wij voor een langdurige samenwerking met een beperkt aantal partijen.

Heeft u vragen over sponsoring dan kunt u deze naar ons mailen.

Donaties

Rabobank Gooi en Vechtstreek is een maatschappelijke bank en wil een substantiële bijdrage leveren aan welzijn en welvaart in de regio. Rabobank Gooi en Vechtstreek wil dit doen door samen met leden, klanten en medewerkers een deel van haar winst te investeren in een leefbare en (economisch) vitale regio. De bank doet dit vanuit de Rabo ClubSupport en het Rabo Coöperatiefonds.

Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst! Verenigingen en stichtingen uit de gemeenten Blaricum, Laren, Huizen, Gooise Meren, Hilversum, Stichtse Vecht en Wijdemeren en overige dorpen behorende bij het werkgebied van Rabobank Gooi en Vechtstreek, die aan de voorwaarden voldoen, kunnen hun clubkas spekken met de Rabo ClubSupport.

De leden van onze bank mogen hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt. Rabo ClubSupport is een niet te missen kans. Om te investeren in je club, voor de clubleden nu en in de toekomst. Doe mee met Rabo ClubSupport en deel mee in de winst. Medio 2020 start deze actie, houdt onze website en social media in de gaten voor meer informatie!

Fietsboot

Rabo Coöperatiefonds

Het Coöperatiefonds steunt lokale projecten en activiteiten in de gemeenten Blaricum, Laren, Huizen, Gooise Meren, Hilversum, Stichtse Vecht en Wijdemeren en overige dorpen behorende bij het werkgebied van Rabobank Gooi en Vechtstreek. Wij richten ons in 2020 hoofdzakelijk op projecten die aansluiten op een van de hiernavolgende vijf maatschappelijke thema’s:

  • Ondernemers laten groeien
  • Banking for Food
  • Duurzaamheid
  • Versterken woon- en leefomgeving
  • Jongeren kansen bieden

Heeft uw maatschappelijke organisatie een mooi project? Stuur dan een aanvraag in voor een financiële bijdrage uit het Coöperatiefonds. In de aanvullende voorwaarden leest u waar de aanvraag aan moet voldoen.

De aanvragen voor grotere projecten worden beoordeeld door de commissie Coöperatiefonds, bestaande uit 6 leden van de ledenraad. Elk kwartaal kunnen er aanvragen worden ingediend. Alle aanvragen worden aan het einde van elk kwartaal beoordeeld. Begin van het nieuwe kwartaal worden de betrokken organisaties geïnformeerd.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven