Lidmaatschap

Als klant kan je ook lid worden van Rabobank Gooi en Vechtstreek. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met je bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden uit de regio Gooi en Vechtstreek. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je het ledenmagazine Rabo & Co Gooi en Vechtstreek. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

De nieuwste films met korting

Lekker op de bank een film kijken. Heerlijk, vooral in de wintermaanden. Wist je dat je via de online Picl filmzaal van Filmtheater Hilversum makkelijk de nieuwste films kijkt? Als lid van Rabobank Gooi en Vechtstreek ontvang je nu (eenmalig) € 2 korting op de premièrefilms. Ga naar de website, klik op het blokje Premièrefilms in het menu en voer code: XBAJWD in. Veel kijkplezier!

Ledenaanbieding

Een rijk gevuld plankje bij Brasserie Mans

Heerlijke salades, smakelijke broodjes, goed gevulde planken. Of oesters, short-ribs en cheesecake. Of je nu komt lunchen of dineren: het is genieten bij Brasserie Mans op de “Gijs” in Hilversum. De hele maand januari krijg je op vertoon van deze bon bij Brasserie Mans bij een lunch of diner voor twee personen een rijk gevuld plankje als voorgerecht (ook vegetarisch verkrijgbaar). Reserveer via info@brasseriemans. nl of 035 6224061.

Ledenaanbieding

10% korting op My Sugar Basket

Fietsen nog duurzamer maken dan het al is. Je doet het met de My Sugar Basket van Green Senz. Het fietsmandje van suikerriet absorbeert namelijk CO2. Zo is elke kilometer die je fietst niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu. Extra leuk: je personaliseert het mandje helemaal naar jouw smaak! Als Rabo-lid bestel je als eerste een eigen exemplaar en ontvang je 10% korting op je online aankoop met code: MySugarBasket10%

Ledenaanbieding

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven