Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Gooi en Vechtstreek. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden uit de regio Gooi en Vechtstreek. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Gooi en Vechtstreek. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Half uur gratis Personal Training

Bij Health Plus in Laren krijgt u uitgebreid advies over een gezonde levensstijl. En meer. Als lid van Rabobank Gooi en Vechtstreek ontvangt u bij aankoop van Maxuvite eiwitten een half uur gratis Personal Training door de trainers van SportFlow, onderdeel van het Health Plus concept. Neem deze coupon mee naar de winkel (Naarderstraat 13, Laren) of stuur een mail naarinfo@healthpluslaren.nl.

25% korting op toegangs voor het EK Beachvolleyball

Tijdens het EK Beachvolleyball van 15 t/m 22 juli wordt er gestreden voor de Europese titel. Dit sportieve evenement vindt plaats in de speelsteden Den Haag, Apeldoorn, Rotterdam en Utrecht. Zeker zijn van een plekje op de tribune? Boek kaarten op rabobank.nl/dichterbij en ontvang 25% korting op toegangsbewijzen.

Koffie met gratis Dennenkoek - Singer Laren

Deze zomer organiseren de Gooise musea en erfgoedinstellingen het Erfgoedfestival 'Groen in Gooi & Vecht'. U maakt kennis met Gooise landschapsverhalen via tentoonstellingen, workshops, Festival Tuin Talks, wandel- en fietsroutes. Bijzonder trots is Singer Laren dat bezoekers kunnen komen genieten in de nieuwe door Piet Oudolf ontworpen beeldentuin. In het museum zijn de tentoonstelling 'Geschilderde tuinen' en een overzicht van het oeuvre van de tuinarchitect te zien. Op vertoon van deze coupon ontvangt u t/m 26 augustus een gratis Dennekoek bij bestelling van een kop koffie.

Geniet van Gooisch bier met bitterballen

De Gooische Bierbrouwerij brouwt haar bieren in Foodhall en Brouwerijcafé MOUT.In de kelder worden acht verschillende Gooische bieren enkele weken gelagerd totdat ze klaar zijn om te proeven en van te genieten. Bent u benieuwd? U krijgt een portie bitterballen bij aankoop van twee Gooische biertjes op vertoon van de kortingsbon uit Dichterbij. 

Gratis eerste zorggesprek

Wilt u graag uw zorgsituatie bespreken met iemand die u daarbij de weg kan wijzen? De Mantelzorgpraktijk biedt leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek een gratis eerste gesprek aan. Mail naar magda@demantelzorgpraktijk.nl of bel met (06) 245 21 015. Vertoon van coupon uit Dichterbij wordt door De Mantelzorgpraktijk opgevraagd.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven