Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Gooi en Vechtstreek. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden uit de regio Gooi en Vechtstreek. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Gooi en Vechtstreek. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

10% korting per gezelschap bij restaurant Tokyo

Als lid van Rabobank Gooi en Vechtstreek krijgt u bij Japans restaurant Tokyo 10% korting per gezelschap. Neem deze coupon mee naar restaurant Tokyo en geniet van alle heerlijke gerechten. www.tokyohilversum.nl

Ontvang een verrassend streekproduct

Op vertoon van deze coupon ontvangt u een verrassend streekproduct bij aankoop van € 10,- in de bourgondische delicatessenwinkel Smulgondiër in Hilversum. www.lekkerlimburghilversum.nl

1 maand gratis trainen bij fit20 in Laren

Als lid van Rabobank Gooi en Vechtstreek train je één maand gratis bij fit20 in Laren. Neem deze coupon mee naar de winkel (Sint Janstraat 28a, Laren) of ga naar www.fit20laren.nl en vermeld bij de opmerkingen RABOFIT2018.

1 maand gratis trainen bij fit20 in Laren

Geniet van Gooisch bier met bitterballen

De Gooische Bierbrouwerij brouwt haar bieren in Foodhall en Brouwerijcafé MOUT.In de kelder worden acht verschillende Gooische bieren enkele weken gelagerd totdat ze klaar zijn om te proeven en van te genieten. Bent u benieuwd? U krijgt een portie bitterballen bij aankoop van twee Gooische biertjes op vertoon van de kortingsbon uit Dichterbij. 

Gratis eerste zorggesprek

Wilt u graag uw zorgsituatie bespreken met iemand die u daarbij de weg kan wijzen? De Mantelzorgpraktijk biedt leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek een gratis eerste gesprek aan. Mail naar magda@demantelzorgpraktijk.nl of bel met (06) 245 21 015. Vertoon van coupon uit Dichterbij wordt door De Mantelzorgpraktijk opgevraagd.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven