Onze coöperatieve bijdrage

Onze coöperatieve bijdrage

Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat koesteren we niet alleen maar ondersteunen we ook. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de samenleving. Naast kapitaal stelt de bank ook kennis, netwerk en verbindingskracht ter beschikking. Benieuwd of Rabobank iets voor jouw club, vereniging of duurzame innovatie kan betekenen? Lees dan verder!

Man in vensterbank met laptop

Rabo ClubSupport

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen op het gebied van sport en cultuur. Ze vormen samen het grootste sociale netwerk van ons land en zijn daarmee het cement van onze samenleving. Om deze onschatbare waarde van verenigingen te waarborgen zet Rabobank zich samen met NOC*NSF, de aangesloten sportbonden, LKCA en Kunstbende in om verenigingen meer zelfredzaam en toekomstbestendig te maken. Dit noemen we Rabo ClubSupport.

Rabo Clubsupport: kennis & netwerk

Iedere vereniging en stichting heeft vanzelfsprekend zijn eigen unieke ambities. En binnen iedere vereniging en stichting spelen specifieke thema’s en vraagstukken een rol. Op welk gebied wil jouw club zich versterken? Door het binden van meer vrijwilligers? Door verduurzaming van de accommodatie? Een solide sponsorplan? Welke ambities jouw vereniging ook heeft, wij helpen je graag verder met het realiseren ervan. Dat doen we met 1-op-1 begeleiding, masterclasses en workshops.

Rabo ClubSupport: financiële ondersteuning

Rabobank geeft clubs ieder jaar de kans om een financiële bijdrage te ontvangen met Rabo ClubSupport. Hoeveel deze bijdrage is, hangt af van het aantal stemmen dat een club krijgt. Leden van jouw lokale bank mogen namelijk hun stem uitbrengen op hun favoriete stichting, club of vereniging. Hoe meer stemmen je werft, hoe groter de bijdrage voor jouw club.

Rabo Impactfonds

Wil jij met een maatschappelijk of innovatief initiatief een bijdrage leveren in de regio Leiden-Kwatwijk? Rabobank denkt graag met je mee, zodat we samen meer impact maken.

Bekijk hier de animatie van het Rabo Impactfonds

Samen maken we impact in de regio

Met onze klanten, leden en partners bundelen we onze krachten om te werken aan initiatieven die onze gezamenlijke leefwereld versterken.
Samen dragen we bij aan de energie- en voedseltransitie en werken we aan een meer inclusieve samenleving.

Bekijk hoe de coöperatieve Rabobank impact maakt in jouw regio

Bekijk hier de impactfilm van kring Leiden-Haaglanden