Onze coöperatieve bijdrage

Onze coöperatieve bijdrage

Samen bereik je meer dan alleen. Met Rabo Clubsupport en donaties versterkt Rabobank Leiden-Katwijk de lokale samenleving. Door middel van Rabobank Foundation draagt de bank bij aan projecten in ontwikkelingslanden.. Wil jij meer weten over deze initiatieven? Lees hieronder dan verder!

Rabo ClubSupport

Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. Tijdens Rabo ClubSupport kunnen onze leden hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Lees meer over Rabo ClubSupport

Donaties

Kleine initiatieven hebben vaak grootse effecten. Daarom steunen we activiteiten en evenementen in onze omgeving met donaties. Een donatie is altijd eenmalig.

Meer informatie over donaties

Rabobank Foundation

Rabobank Leiden-Katwijk doneert elk jaar 0,5% van haar winst aan de Rabobank Foundation. Het doel van de foundation is het realiseren van een meer rechtvaardige verdeling van welvaart en welzijn in de wereld. De foundation steunt in het buitenland voornamelijk projecten die aansluiten bij onze eigen achtergrond: het opzetten van kredietcoöperaties en agrarische projecten. Financiële zelfredzaamheid is hierbij de belangrijkste doelstelling.

Meer informatie over Rabobank Foundation