Friese Rabobanken organiseren WoonCafé en Starters Inloopmoment

17 maart 2023 10:24

De huizenmarkt is enorm in beweging waardoor er behoefte is om snel duidelijkheid te krijgen op je vragen bij het kopen van een huis.

Verzend het artikel per e-mail

We zien in de praktijk dat veel mensen, waaronder de starters op de woningmarkt, op een laagdrempelige en flexibele wijze vragen willen kunnen stellen aan een financieel adviseur. Omdat elke situatie anders is, denken we graag met je mee. Daarom is in maart het Rabo WoonCafé weer geopend. Bovendien organiseren we speciaal voor starters in april het Starters Inloopmoment.

Rabo WoonCafé op 30 en 31 maart

Voor al je woonvragen over aankoop, verkoop of verduurzamen van een woning. Ook zijn er tijdens het Rabo WoonCafé een makelaar en notaris aanwezig waarmee je in gesprek kunt gaan. Het Rabo WoonCafé wordt vier keer georganiseerd, op verschillende locaties in Friesland. Zo is er altijd een WoonCafé bij jou in de buurt. Het Rabo WoonCafé is open van 19.00 tot 21.00 uur.

Donderdag 30 maart in het Restaurant & Grandcafé 't Gerecht in Heerenveen Donderdag 30 maart in James' Bistro en Bar in Drachten Donderdag 30 maart in Boutique Hotel Catshuis in Leeuwarden Vrijdag 31 maart in Grand Café De Walrus in Sneek

Starters Inloopmoment op 13 en 20 april

Ben je al tijdje op zoek naar je eerste huis en heb je het WoonCafé gemist? Dan heb je vast veel vragen en wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen. Kom dan naar ons Starters Inloopmoment! We helpen je graag stap voor stap op weg naar je eerste koophuis. Het Starters Inloopmoment vindt plaats op onderstaande data en locaties bij jou in de buurt en is open van 16.00 tot 19.00 uur.

Donderdag 13 april op het Rabobankkantoor in Heerenveen Donderdag 13 april op het Rabobankkantoor in Leeuwarden Donderdag 20 april op het Rabobankkantoor in Drachten Donderdag 20 april op het Rabobankkantoor in Sneek

· Jij en je vrienden, buren of kennissen zijn van harte welkom!

* Neem een recente salarisstrook mee om inzichtelijk te krijgen wat je maximaal kunt lenen. Ben je ondernemer? Neem dan je jaarcijfers en IB-aangifte mee.