Sluit je aan bij de ledenraad van Zeeuws-Vlaanderen & doe mee!

8 april 2024 16:57

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen. Samen met de andere ledenraadsleden vervul jij een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank.

Heb jij de coöperatieve mentaliteit en heb je verbondenheid met één of meerdere van onze maatschappelijke thema’s:

    Financieel Gezond Leven: Praten over geld, inzicht en overzicht, vermogen opbouwen en steunen van maatschappelijke initiatieven. Duurzaam Wonen: Meer duurzame woningen en toegang tot de woningmarkt voor woningzoekenden. Duurzaam Ondernemen: Helpen van ondernemers bij uitdagingen en kansen op zowel economisch, ecologisch als sociaal vlak.
    Energietransitie: Versnellen via investeren in duurzame projecten, de overstap op hernieuwbare energiebronnen en energiereductie. Banking4Food: Helpen bij uitdagingen en kansen op weg naar een toekomstbestendige food- & agrarische sector.

Wat betekent lid zijn van de ledenraad voor jou?

    Een mooie kans om bestuurlijke ervaring op te doen en het ledenbelang te vertegenwoordigen Een verrijking van jouw netwerk zowel buiten als binnen de Rabobank Kennis maken met een coöperatie waar jij van waarde bent Leerzame bijeenkomsten en commissies van de ledenraad, met circa vijf keer per jaar een formele vergadering Vaste vergoeding van €1500,- per jaar

Interesse

Heb jij de coöperatieve mentaliteit waar we naar op zoek zijn? Vul bij interesse hier het formulier in en geef aan hoe jij graag wilt bijdragen aan onze coöperatieve mentaliteit.

Handig om te weten

· Natuurlijk ben je klant en lid bij de Rabobank en woonachtig in het werkgebied van Zeeuws-Vlaanderen.

· Ken je iemand in jouw netwerk die deze rol past? Deel dan de link van deze pagina.

Profiel ledenraadslid Zeeuws-Vlaanderen

Meer informatie over lid worden van de ledenraad