Hoe toekomstbestendig is het bedrijfsleven in onze regio?

19 juli 2022 15:44

Rabobank is intensief verbonden aan de Brainport-regio en wil bijdragen aan het realiseren van ambities in deze ‘slimste regio van de wereld’. Bij deze verbondenheid passen ook de onderzoeken die RaboResearch met regelmaat uitvoert.

Het onderzoek ‘Duurzaam ondernemen in Brainport Eindhoven’ dat recent door RaboResearch gepubliceerd is, laat het perspectief van brede welvaart naar de regio zien en beschrijft de grote kansen en uitdagingen die zich aandienen op het gebied van duurzaam ondernemen en de barrières die moeten worden weggenomen. Ben je ook benieuwd hoe onze regio ervoor staat, lees het onderzoek dan zeker eens door.

Maatschappelijk thema Duurzaam ondernemen

We helpen ondernemers met de uitdagingen en kansen van deze tijd. Dat doen we met kennis, netwerken en financiële oplossingen rondom circulair ondernemen, digitalisering & innovatie en duurzaam bouwen. Om concurrerend te blijven, moeten ondernemers en sectoren immers mee met de transitie naar een nieuwe economie. Maar succesvol ondernemen vraagt ook om een bijdrage aan de zogeheten ‘brede welvaart’, waarin duurzaamheid, inclusiviteit, werkgelegenheid, welzijn, ontwikkeling en oog voor de samenleving een prominente plek innemen.


Goed voor de ondernemers & goed voor de brede welvaart