Platinum Partner Dutch Technology Festival

8 juni 2022 15:44

Rabobank ondersteunt al jarenlang initiatieven die bijdragen aan de ontwikkeling van de Brainportregio. Zoals het Dutch Technology Festival. We mogen ons dan ook weer met trots een Platinum Partner noemen.

Dutch Technology Festival

Dutch Technology Festival heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot hét tech event van Nederland. Naast studenten en professionals, trekt Dutch Technology Festival veel jongeren en hun ouders. Zij komen hier voor het eerst in aanraking met de wondere wereld van de Nederlandse hightechsector en het bedrijfsleven. En dat is ontzettend belangrijk. Want laat daar nou een van de grootste uitdagingen liggen voor deze regio: het vinden van voldoende vakmensen. Het zijn uiteindelijk deze jonge mensen die bepalen hoe de Brainportregio zich de komende decennia verder ontwikkelt.

Het koesteren, opleiden en aantrekken van technisch talent is nodig om als regio de leidende wereldpositie vast te houden. Door successen te delen, trots en bewustzijn te creëren moet meer talent worden aantrokken voor de hightechsector. Door ons als Rabobank te committeren aan Dutch Technology Festival willen wij een bijdrage leveren aan de verdere groei van de hightechsector in de Brainportregio.

Meer informatie

Dutch Technology Festival is de opvolger van de Dutch Technology Week en vindt dit jaar plaats op 11 & 15 t/m 18 juni. Naast de nieuwe naam, vinden de evenementen dit jaar plaats op een gecentreerde plek, namelijk in het Klokgebouw in Eindhoven. Technologie is en blijft de rode draad van dit evenement.

Meer informatie over de doelstellingen en het programma van het Dutch Technology Festival vind je hier. Kom je ook gezellig langs?

Dutch Technology Festival & Rabobank
Eén plek waar technologie en jong talent samenkomt
Goed voor de jongeren & goed voor de hightechsector