Openingstijden van onze kantoren

2 december 2022 16:25

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of de Rabo App. Eenvoudig, snel en wanneer het hen uitkomt. Mocht je ondanks deze (online) mogelijkheden toch een bezoek aan ons kantoor willen brengen, dan kan dat uiteraard nog steeds.

Verzend het artikel per e-mail
Foto bij LBS Nijmegen Sluiting kantoor Wijchen

Locaties en openingstijden

Kijk op onze contactpagina voor actuele informatie over de locaties en de openingstijden van onze kantoren en de beschikbaarheid van geldautomaten.

Hulp aan huis bij bankzaken

Rabobank helpt je graag met je vragen over dagelijkse bankzaken. Soms lukt het alleen niet om via de digitale kanalen je bankzaken zelf te regelen of om daarvoor naar ons kantoor te komen. Dan is er de Mobiele Bankservice. De Mobiele Bankservice is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking. Onze lokale adviseurs komen dan bij je thuis en helpen je met jouw bank-gerelateerde vragen. Interesse? Maak dan een afspraak via (088) 722 66 00.

Workshop Online Bankieren

Wil je online leren bankieren via je laptop, mobiele telefoon of tablet? Meld je dan aan voor een Workshop Online Bankieren van jouw Rabobank. Na afloop kun je veel zaken zelf regelen via jouw computer. Wij helpen je graag op weg om zelfstandig te (blijven) bankieren. De workshop wordt gegeven door medewerkers van Rabobank.

Meer informatie en aanmelden kan via deze website.