Met een maatschappelijk of innovatief initiatief een bijdrage leveren?

21 april 2021 11:49

Rabobank denkt graag mee om te kijken hoe we samen meer impact maken. Met het Rabo Impactfonds zetten we onze kennis en verbindingskracht in en geven een deel van onze winst terug aan de samenleving. Zo realiseren we samen oplossingen voor de maatschappelijke thema’s Financieel Gezond leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food en initiatieven die bijdragen aan de Energietransitie.

Lancering Impactfonds

Rabo Impactfonds voor regio Leiden-Haaglanden

Vanaf april 2022 heeft Rabobank in de regio Leiden-Haaglanden het Rabo Impactfonds. Vanuit het Rabo Impactfonds ondersteunen we verenigingen en stichtingen die een maatschappelijk project initiëren dat bij voorkeur aansluit bij één van de thema’s. Daarnaast ondersteunen we organisaties met een innovatief project dat een grote impact op de maatschappij of branche heeft én één van de maatschappelijke thema’s raakt.

Rabo ClubSupport

Uiteraard blijft de jaarlijkse Rabo ClubSupport campagne dé kans voor verenigingen en stichtingen om een financiële bijdrage te ontvangen.

Onze coöperatieve bijdrage

Benieuwd of Rabobank iets voor jouw vereniging, stichting of duurzame innovatie kan betekenen? Bekijk dan hier de vormen van onze maatschappelijke bijdrage.