Veenendaal kiest Ondernemers van het Jaar Business Event Veenendaal

13 september 2022 20:01

Na ruim twee jaar was het event maandagavond 12 september weer terug: Business Event Veenendaal, waarbij in 3 categorieën de Ondernemer van het Jaar werd gekozen. Rabobank stelde als partner van het event de Rabo Publieksprijs beschikbaar. Uit handen van Cris van Arkelen, directeur MKB Rabobank in regio Gelderland-Zuid, ontving een uitzinnige Erik van Engelen van Bar & Borrels de award. Een terugblik op een feestelijke avond waarin waardering en trots de boventoon voerden.

Verzend het artikel per e-mail

Winnaars

Zo’n 300 ondernemers waren naar de Basiliek in Veenendaal gekomen voor de 16 editie van het Business Event. De organisatie was in handen van de BOV (Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal). Presentator Klaas van Kruistum leidde de gasten vakkundig door het programma heen. Hoewel alle aanwezige ondernemers op zo’n avond winnaar zijn, kon er maar één per categorie met een award naar huis gaan. In de video’s over de genomineerde bedrijven werd zichtbaar dat innovatie, duurzaamheid en circulariteit in Veenendaal volop aanwezig zijn. Net als een sterke en creatieve ondernemersgeest. De volgende ondernemers ontvingen een award voor hun prestaties:

Starters
BVS Sociaal Metaal (Jolanda van Soest)

MKB
Ingenious Group (Johan van den Essenburg)

Grootzakelijk
Movexx International (Iris van Ravenswaaij)

Rabo Publieksprijs

Voorafgaand aan het evenement kon Veenendaal online stemmen op één van de negen genomineerde bedrijven. Volgens juryvoorzitter Arnaud Wilod Versprille was het overduidelijk wie de meeste stemmen had vergaard: Bar & Borrels, onder leiding van Erik van Engelenhoven. Dolenthousiast nam hij het bronzen beeld in ontvangst van Cris van Arkelen. Na afloop was er volop gelegenheid om te netwerken en elkaar te ontmoeten. Ook daarvoor was deze verkiezing opnieuw een uitstekend platform.