Rabobank in Midden-Nederland, dé bank voor agrarische ondernemers

14 november 2023 19:32

De agrarische sector staat enorm onder druk en er moet een grote transitie plaatsvinden. Er is veel onzekerheid voor de boeren, als Rabobank willen we daar graag bij helpen.

boer mn

Dit doen we op drie niveaus

  1. In gesprek met jou
    We gaan met onze agrarische klanten in gesprek aan de keukentafel. Dit doen we aan de hand van vijf ‘transitiepaden’; extensiveren, verplaatsen, innoveren, stoppen of omschakelen. Samen kijken we wat het beste bij jou zou passen.
  2. Gezamenlijke plannen per gebied
    We hebben een gebiedscoöperatiedesk, waar je terecht kunt voor kennis, netwerk en financiële ondersteuning. Vanuit ons coöperatief dividend geven we gebiedsprocessen graag een financieel steuntje in de rug. Plannen? Laat het ons weten!
  3. In gesprek met de provincie
    Als Rabobank zijn we in gesprek met het college van Gedeputeerde Staten van de provincie en gebiedscoördinatoren om samen de boeren verder te helpen.

In onderstaand filmpje twee concrete inspirerende voorbeelden van boeren in de transitie.

Heb je vragen? Onze adviseurs Food & Agri staan klaar om met je te sparren. Aarzel vooral niet om contact op te nemen via (088) 722 66 66. Daarnaast kun je hier meer informatie vinden over agrarisch ondernemerschap.