CPO

Samen Zelfbouw (CPO)

Samen bouwen en samen leven. Dat kan veel voordelen bieden. Als groep kun je gezamenlijk bepalen hoe je wilt wonen en welke voorzieningen je wilt delen. Je creëert een omgeving waarin jullie omkijken naar elkaar. De officiële benaming voor Samen Zelfbouwen is ‘Collectief Particulier Opdrachtgeverschap’ (CPO). Dit houdt in dat je met een groep mensen een woonproject realiseert, en van het begin tot het einde betrokken bent bij de ontwikkeling ervan.

CPO Desk

CPO-Desk

Ga jij zelfbouwen in Twente of de Achterhoek en wil je weten wat Rabobank voor je kan betekenen? Neem dan contact op met onze CPO-desk via cpodesk.ta@rabobank.nl.

    Informatie over de Rabo Ontwikkelbijdrage voor CPO’s: opstartbijdrage tot €5.000,- Hulp bij het openen van rekeningen, financiering, verzekeringen en andere vraagstukken Vraag naar onze mogelijkheden om gratis met jouw CPO te vergadering in één van onze kantoren

Rabo Ontwikkelbijdrage

Speciaal voor klanten die samen een CPO-woonproject willen realiseren biedt Rabobank financiële ondersteuning. Juist in de opstartfase waar reguliere financiering nog niet mogelijk is.

Voorwaarden:

    De aanvrager is klant van Rabobank Maximaal 50% van de kosten worden vergoed met een maximum van € 5.000,- Aanvragen zijn mogelijk vanaf 1 januari 2024 t/m 31 december 2024. De bijdrage kan aangevraagd worden als het initiatief is erkend door de gemeente.

De aanvraag wordt voorgelegd en beoordeeld door de leden van de adviesraad Duurzaam Wonen Twente-Achterhoek tijdens de adviesraadvergadering (vier maal per jaar). Na afloop van de adviesraadvergadering ontvangt de aanvrager terugkoppeling.

Wil je de Rabo Ontwikkelbijdrage aanvragen voor jouw woonproject in Twente of de Achterhoek? Neem dan contact op met onze CPO-desk via cpodesk.ta@rabobank.nl.

Handige informatie

Bekijk deze websites en tools voor handige informatie over Samen Zelfbouw (CPO).