Onze coöperatieve bijdrage

Onze coöperatieve bijdrage

Met onze sponsorrelaties werken we samen om maatschappelijke en sportieve ambities van verenigingen in de regio op een duurzame manier te versterken. Omdat wij begrijpen dat zij van ongekend belang zijn voor de lokale samenleving. Ze versterken de samenleving en zorgen voor een sociale samenhang. Met sponsoring kiezen wij voor een samenwerking met een beperkt aantal partijen.

Rabo ClubSupport

Samen vieren we de winst!

Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving. Zorgen voor sociale netwerken. Benutten talenten. Van jong en van oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterker. En zo ons hele land.

Leden beslissen

Als coöperatieve bank investeren we elk jaar een deel van onze winst in clubs en verenigingen. En het mooie is, onze leden hebben er invloed op. De leden van onze bank mogen hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard.

Wil je meedoen?

Rabo ClubSupport is een niet te missen kans. Om te investeren in jullie club, voor de clubleden nu en in de toekomst. Doe mee met Rabo ClubSupport en deel mee in de winst.

Rabobank Stimuleringsfonds

Met het Rabobank Stimuleringsfonds willen we bijdragen aan vernieuwende initiatieven die de leefbaarheid in de regio sterker maken. We steunen projecten waarbij ons netwerk, onze kennis of een financiële bijdrage nodig is.