Sponsoring en donatie

Rabobank Coöperatie Weken

De Rabobank Coöperatie Weken zijn in het leven geroepen om buurtversterkende projecten financieel te ondersteunen. Als vereniging of stichting kun je jullie aanmelden en een buurtversterkend bestedingsdoel bepalen. Dit houdt in dat niet alleen jullie leden, maar ook de gehele buurt gebruik moet kunnen maken van het bestedingsdoel. Vervolgens brengen jullie dit maatschappelijke doel van de vereniging of stichting onder de aandacht bij de circa 20.000 leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek door campagne te voeren. Zij bepalen de hoogte van de bijdrage door te stemmen op maatschappelijke projecten. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen op een initiatief worden uitgebracht, des te meer geld dit initiatief ontvangt. Dit jaar is er € 100.000,- beschikbaar gesteld voor de Rabobank Coöperatie Weken.

Bonusprijzen voor 'Duurzaamste initiatief' en 'Beste video'

Zonnepanelen, groene energie en elektrische voertuigen: onze regio is steeds drukker met duurzaam leven. Als vereniging of stichting speel je als wortel van de samenleving een belangrijke rol om duurzaamheid te stimuleren. Inderdaad, 'duur'zaam is niet altijd goedkoop, maar zoek dit ook in de kleine dingen: een oude koelkast van het buurthuis vervangen voor een energiezuinig model, lichtsensoren aanbrengen voor het multiculturele centrum of het vergroenen van een speeltuin.

Om duurzame initiatieven in onze regio te stimuleren verdeelt een afvaardiging van onze ledenraad maar liefst 3 bonusprijzen van € 2.000 in deze categorie tijdens de Rabobank Coöperatie Weken. Daarnaast worden er 3 prijzen van € 1.000 verdeeld voor de bonusprijs 'Beste video'. De leukste inzendingen op www.facebook.com/rabobankvaartenvechtstreek krijgen een extra bijdrage bovenop het bedrag wat jullie binnenhalen middels de stemmen. Bovendien bereik je met een leuke video meer mensen waardoor de kans groter wordt dat je meer stemmen krijgt van onze leden. Met andere woorden: campagne voeren loont!

Voorwaarden Rabobank Coöperatie Weken

Veel gestelde vragen Rabobank Coöperatie Weken

Schrijf jullie initiatief in vóór 1 oktober 2018

Verover de harten van onze leden en versterk ook jullie buurt! Uiterlijk 3 oktober krijgen jullie te horen of de deelname wordt goedgekeurd. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven