Sponsoring en donaties

Rabobank Clubkas Campagne

Wat kloppen er ontzettend veel clubharten in de Vaart en Vechtstreek! Maar liefst 9.552 leden hebben in totaal 47.760 stemmen verdeeld over 387 deelnemers van de Rabobank Clubkas Campagne. Dit jaar was één stem afgerond € 2,72 waard. Ook zijn er tien bonusprijzen verdeeld van € 2.000 per cheque. Deze deelnemers ontvangen dit bedrag bovenop het bedrag wat zij hebben ontvangen van de stemmende leden. Bekijk hieronder snel de uitslagen van alle deelnemers uit jouw plaats!

De uitslagen

Leden van de bank verdelen 150.000 euro

Met de Rabobank Clubkas Campagne stemmen meer dan 20.000 leden van de bank op de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Niet de bank, maar de leden van de coöperatie bepalen hiermee welke vereniging of stichting een financiële bijdrage voor het realiseren van de clubdoelen verdient. De Rabobank Clubkas Campagne geeft clubs de mogelijkheid om zichzelf te promoten en zichtbaar te maken in de Vaart en Vechtstreek.

Verschil tussen Rabobank Clubkas Campagne en Rabobank Coöperatie Weken

Eenmaal per jaar kan een vereniging of stichting die klant is van Rabobank Vaart en Vechtstreek een geldbedrag ontvangen. Maar op basis waarvan maakt u de beslissing welk sponsor- en donatie programma het beste bij jullie past? Hieronder volgt een overzicht wat het verschil is tussen beide campagnes:

Rabobank Clubkas Campagne

  • De vereniging of stichting is gericht op sport, cultuur en/of ontspanning
  • Doel is het versterken van de clubkas
  • Het bestedingsdoel is gericht op sport, cultuur en/of ontspanning
  • Voorbeeld: nieuwe tenues voor de club, het organiseren van evenementen, nieuwe materialen voor de training.

Rabobank Coöperatie Weken

  • De vereniging of stichting is maatschappelijk van aard
  • Doel is het financieel ondersteunen van buurtversterkende initiatieven
  • Het bestedingsdoel komt ten goede aan het versterken van de lokale leefomgeving
  • Voorbeeld: moestuinproject voor ouderen, workshops gezamenlijk koken, nieuwe speeltoestellen.

Veel gestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne

Voorwaarden Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Coöperatie Weken #VVS

Rabobank Vaart en Vechtstreek hecht veel waarde aan het versterken van de lokale omgeving. Daarom geven wij jaarlijks vanuit het Fonds Coöperatief Dividend een deel van onze winst terug aan de samenleving. De Rabobank Coöperatie Weken #VVS zijn in het leven geroepen om buurtversterkende projecten financieel te ondersteunen. Je brengt het maatschappelijke doel van jouw vereniging of stichting onder de aandacht bij de circa 20.000 leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Zij bepalen de hoogte van de bijdrage door te stemmen op maatschappelijke projecten. Schrijf jullie initiatief in voor 1 oktober 2017, verover de harten van onze leden en versterk ook jullie buurt!

Extra financiële bijdrage voor ‘Noaberschap’

Vanwege steeds duurder wordende sociale voorzieningen zie je in ons deel van het land steeds meer vormen van ‘Noaberschap’, oftewel: omzien naar elkaar. Omdat wij deze hartverwarmende manier van elkaar helpen graag ondersteunen heeft onze ledenraad ervoor gekozen dat dit begrip het thema is van de Rabobank Coöperatie Weken 2017. Een sociaal eetcafé openen in de buurt of een moestuinproject zijn allemaal voorbeelden van initiatieven die binnen dit thema vallen. Als het initiatief van jouw vereniging of stichting binnen het thema ‘Noaberschap’ valt dan maak je kans op een extra financiële bijdrage. Een afvaardiging van de ledenraad bepaalt welke initiatieven een extra bijdrage ontvangen.

Meest gestelde vragen Rabobank Coöperatie Weken

Voorwaarden voor inschrijving Rabobank Coöperatie Weken

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven