Sponsoring en donaties

Rabo ClubSupport

De clubs en verenigingen van Nederland zijn ongelofelijk waardevol, omdat ze ons bij elkaar brengen. Daarom investeert Rabobank haar kennis, netwerk en een deel van de winst in clubs en verenigingen, zodat we met elkaar ons land - buurt voor buurt - sterker maken. Met Rabo ClubSupport beslissen leden mee via welke clubs en verenigingen een deel van het coöperatief dividend wordt geïnvesteerd in de lokale samenleving.

Deelnemen

Verenigingen en stichtingen ontvangen eind augustus een uitnodiging via de e-mail om zich aan te melden voor de Rabo ClubSupport. In de mail staat een unieke inschrijfcode. Aanmelden kan t/m 30 september via https://www.rabo-clubsupport.nl/ Hier vind je ook de voorwaarden voor deelname. Geen inschrijfcode ontvangen? Mail dan naar communicatie.vvs@rabobank.nl

Stemmen

Rabo App (zelf regelen) of via Rabo Internetbankieren, als je lid bent van onze bank. Elk lid heeft 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen aan dezelfde club geven. Iedere stem is geld waard, dus doe mee! In november volgt de uitslag van Rabo ClubSupport 2020.

Lid worden?

Ben je nog geen lid? Regel je lidmaatschap dan eenvoudig zelf via de Rabo App of via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lidworden.

Alle informatie over Rabo ClubSupport

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven