Sponsoring en donaties

Rabobank Coöperatie Weken #VVS

Rabobank Vaart en Vechtstreek hecht veel waarde aan het versterken van de lokale omgeving. Daarom geven wij jaarlijks vanuit het Fonds Coöperatief Dividend (FCD) een deel van onze winst terug aan de samenleving. Dit om maatschappelijke projecten nog krachtiger te steunen. 

FCD in een nieuw jasje

De Rabobank Coöperatie Weken #VVS zijn in het leven geroepen om maatschappelijke projecten financieel te ondersteunen én verder te versterken. U brengt het maatschappelijke doel van uw vereniging of stichting onder de aandacht bij de circa 20.000 leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Zij bepalen de hoogte van de bijdrage door te stemmen op maatschappelijke projecten. Ook in 2017 is er een extra stimulans en extra aandacht voor bepaalde thema's. 

Criteria Rabobank Coöperatie Weken #VVS (PDF)

Meest gestelde vragen Rabobank Coöperatie Weken #VVS (PDF)

Rabobank Clubkas Campagne #VVS

Ook in 2017 hebben de Rabobank Clubkas Campagne #VVS plaatgevonden. Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Vaart en Vechtstreek bankieren en voldoen aan de gestelde criteria, hebben kunnen zich hiervoor aanmelden. Maar liefst 273 verenigingen en stichtingen hebben afgelopen jaar meegedaan. Voor clubs is er geen mogelijkheid om naast de Rabobank Clubkas Campagne #VVS een sponsorbijdrage te ontvangen.

Leden van de bank bepalen verdeling jaarlijks sponsorbedrag

Met de Rabobank Clubkas Campagne #VVS hebben de bijna 20.000 leden van de bank het jaarlijkse sponsorbedrag van 150.000 euro verdeeld. Niet de bank, maar de leden van de coöperatie bepalen hiermee welke vereniging of stichting een financiële bijdrage voor het realiseren van de clubdoelen verdient. De Rabobank Clubkas Campagne #VVS geeft clubs de mogelijkheid om zichzelf te promoten en zichtbaar te maken in de Vaart en Vechtstreek. Wij zien u graag in 2018!

Uitslagenlijst (PDF)

Veel gestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne #VVS (PDF)

Voorwaarden deelname (PDF)

Rabo Versterkt

Rabobank Vaart en Vechtstreek ondersteunt verschillende projecten die bijdragen aan een sterkere lokale samenleving. 

Op de landkaart van Rabo Versterkt ziet u welke projecten wij steunen.

Bekijk de kaart op Raboversterkt.nl

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven