Siham praat over geld

Siham is procesmanager bij Rabobank en parttime tolk voor klanten. Zij erkent het belang van taal en ziet dat het niet vanzelfsprekend is dat alle klanten de Nederlandse taal spreken. Als klanten iets niet begrijpen, komen ze simpelweg niet verder. Dankzij Siham kunnen ook deze klanten een stap zetten naar een financieel gezonder leven.

Rabo-medewerker & parttime tolk

Dit is ook waarom zij anderen is gaan helpen met hun geldzaken. Door mensen inzicht te geven in hun uitgavepatroon, kan ze hen namelijk helpen bij het behalen van hun doelen. Zo heeft zij gezinnen geholpen om over te gaan tot sparen voor de kinderen. Siham is trots op het feit dat zij dankzij de talen die ze spreekt een wezenlijk verschil kan maken.

“Hoe is jouw pensioenopbouw?”

Volgens haar mogen meer mensen het gesprek over geld starten, niet alleen Rabobank medewerkers. “Hoe is jouw pensioenopbouw?” of “Heb je de nieuwe opties al gezien in de Rabo App?” zijn simpele vragen die je gewoon mag stellen. Siham is van mening dat het wel erg belangrijk is dat je begrip toont voor de ander en rekening houdt met het feit dat er altijd wel iets achter zit waarom mensen met geldzorgen kampen.

Wil jij net als Siham anderen helpen door het gesprek over geld te starten?

Praten over geld

Over geld wordt nog steeds niet veel gepraat. Terwijl dat vaak wel de eerste stap is naar een financieel gezonder leven. Daarom stimuleren we gesprekken met familie en vrienden. Of met ons. Door het gesprek te voeren, kan je meer financieel inzicht krijgen. Weet je niet hoe je een gesprek kunt starten? Lees dan onze tips.