Bestellen, sparen en uitgeven in regio Den Helder

25 januari 2022 11:04

Hoe bouw je een digitale muur om Den Helder waarbinnen lokaal geld bij lokale ondernemers uitgegeven wordt? Dat was de uitdaging van de Helderse ondernemers en Rabobank. Inmiddels kent het digitale platform ‘Bestel Maar’ meer dan honderd aangesloten ondernemers.

drie mannen in een schoenenwinkel

Platform ‘Bestel Maar’ stimuleert lokale economie

Onder de titel ‘Bestel Maar’ is in Den Helder een programma opgezet om de lokale bestedingen en de lokale economie te stimuleren. Het programma bestaat uit een digitale winkelstraat (JutterStad) waarin de Helderse ondernemers zich kunnen presenteren en waar de consument kan kopen. Hieraan is een loyaliteitsprogramma gekoppeld, waarmee de houders van een Jutterpas kunnen sparen en kortingen krijgen.

Rabobank & Bestel Maar

Rabobank heeft dit initiatief van het begin af aan ondersteund met kennis en inzichten in de ontwikkeling van offline naar online winkelen. Met deze ondersteuning geven wij een impuls om het lokaal kopen te versterken. Dit is goed voor de ondernemers in de regio.


Duurzaam Ondernemen

Ondernemers dienen mee te gaan naar een nieuwe economie waarin digitalisering, duurzaamheid en innovatie erg belangrijk zijn. Rabobank biedt naast financiering ook kennis en diverse programma’s die ondernemers hierbij helpen.