Onze impact

Wat we doen om een positieve, duurzame bijdrage te leveren aan de samenleving.

Growing a better world together

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met onze stakeholders zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen we op de food- en agrisector. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen. We willen bijdragen aan de transities die voor ons en onze stakeholders van belang zijn, nu en in de toekomst.

Zo draagt Rabobank bij

We zetten onze kennis en verbindingskracht in en geven een deel van onze winst terug aan de samenleving. Niet alleen helpen we de vereniging bij jou om de hoek bij het verduurzamen van hun clubhuis. Ook werken we samen met gemeenten in heel Nederland om nieuwe, duurzame woningen te bouwen. Benieuwd wat we nog meer doen? Bekijk hieronder hoe onze maatschappelijk impact vorm krijgt in jouw omgeving.

180.000
kleine boeren wereldwijd geholpen met het planten van bomen om CO2 uit de lucht te halen
32.000
clubs en verenigingen ondersteund samen met NOC*NSF en andere bonden
15.000
betaalbare huurwoningen met onze partner BPD

Coöperatief ondernemen

Benieuwd hoe Rabobank bedrijven die de wereld een beetje mooier of beter maken of werken aan verduurzaming helpt? Neem dan hier een kijkje.