Man en vrouw in hangmat

Wat kan beleggen jou opleveren?

Bereken eenvoudig met onze tool wat beleggen jou mogelijk kan opleveren.

Beleggen voor straks

Steeds meer mensen kiezen voor beleggen om vermogen op te bouwen. Vermogen dat zij willen gebruiken om straks bijvoorbeeld een huis te kopen, de studie voor de kinderen te kunnen betalen of eerder te stoppen met werken. Welke dromen wil jij waarmaken? Wat jouw reden ook is om te gaan beleggen, wij helpen je graag op weg!

Waarom beleggen bij Rabobank?

Stapeltje munten met euroteken

Solide resultaten

Door de krachtige combinatie van risicobeheersing en wetenschappelijk onderbouwde beleggingskeuzes profiteren onze klanten al jaren van solide resultaten.

Illustratie mobiel met handen

Transparant over kosten

Via onze Rabo App heb je altijd en overal inzicht in de kosten, jouw rendement en de opbouw van je portefeuille. Ook nieuwe ontwikkelingen in de markt lees je in de app.

Windmolen

Oog voor milieu, samenleving en goed bestuur

Met Rabo Beheerd Beleggen beleg je in exclusieve beleggingsfondsen waarbij rekening wordt gehouden met milieu, samenleving en een goed bestuur (ESG). Ga je zelf beleggen, dan kun je bij ons kiezen uit ruim 70 groene fondsen waarmee je zelf je impact kunt bepalen.

Illustratie beleggen pijl omhoog

Webinar: Bereik meer met je geld

Wil je eerder kunnen stoppen met werken, je hypotheek aflossen of je (studerende) kinderen financieel ondersteunen? Dan heb je straks geld nodig. Misschien denk je ‘dat komt later wel’, maar als je een mooi bedrag wilt opbouwen, dan is het nu tijd voor actie! Bekijk één van de gratis webinars ‘Bereik meer met je geld’ en ontdek in 1 uur hoe je een groot bedrag kunt opbouwen.

Illustratie Kopje koffie met muis

Wil je eerst meer weten?

Chat of bel met ons als je nog vragen hebt. Wij geven geen advies, wel inzicht in de productkenmerken en –voorwaarden zodat je zelf een onderbouwde keuze kunt maken. Wil je liever eerst een afspraak met ons om in gesprek te gaan over de mogelijkheden van beleggen bij Rabobank? Vraag dan een kosteloos oriëntatiegesprek aan.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer