Beleggen bij de Rabobank

Waarom beleggen bij de Rabobank

Investeren in later

De Rabobank vindt dat iedereen moet kunnen beleggen. Het opbouwen van vermogen is nu belangrijker dan ooit: Studerende kinderen, aflossen van uw hypotheek, toegenomen zorgkosten en langer doorwerken. U bent op uzelf aangewezen voor het financieren van uw toekomst. Beleggen kan op langere termijn een hoger rendement dan sparen opleveren. Daarom helpen wij u om zelf de regie te pakken over uw geld, maar u staat er nooit alleen voor.

Onafhankelijk en deskundig

Onze beleggingsvisie en strategie zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, analyse en innovatie. Deze nuchtere kijk op zaken en onze ervaring zorgen voor solide rendementen. Wij vinden het belangrijk om onafhankelijk te zijn en voeren daarom niet onze eigen fondsen.

Maatschappelijk verantwoord én duurzaam

Bij de Rabobank belegt u maatschappelijk verantwoord. Hiervoor gebruiken wij internationaal erkende standaarden en vragen fondshuizen met wie wij samenwerken dat ook te doen. Bijvoorbeeld de UN Global Compact, een standaard voor verantwoord ondernemen: respecteren van mensenrechten, vermijden van kinderarbeid, tegengaan van corruptie en beschermen van het milieu.

Fondsaanbieders waarmee wij samenwerken vragen we de Principles for Responsible Investment te ondertekenen, een gedragscode voor verantwoord beleggen.

Wilt u een stapje verder gaan dan maatschappelijk verantwoord beleggen, kies dan voor duurzaam beleggen. U belegt dan in de duurzame koplopers. Of in duurzame themafondsen met bedrijven die werken aan oplossingen voor sociaal-maatschappelijke of milieuproblemen. De uitsluitingen bij duurzaam zijn strenger dan bij maatschappelijk verantwoord.

We werken nauw samen met Sustainalytics, een gespecialiseerd bureau op het vlak van duurzaamheid. We gebruiken hun analyses bij beleggingen in aandelen en obligaties.

Lees meer over duurzaam beleggen

Beleggen op de manier die bij u past

Wij bieden alle vormen van beleggen. U vindt bij ons producten zonder instapgrens om eenvoudig mee te beginnen, tot aan vermogensmanagement met geavanceerde diensten en een team van persoonlijke specialisten.

Verstandig beleggen

Beleggen vraagt discipline, kennis en tijd. Wilt u het uzelf makkelijk maken, besteed uw beleggingsbeslissingen dan uit. Kies bijvoorbeeld voor Rabo Beheerd Beleggen of beleggen met een persoonlijke adviseur. Wilt u liever zelf beleggen? Wij delen onze visie en kennis graag met u, zodat u weloverwogen uw eigen keuzes kunt maken.

Overzicht van alle beleggingsvormen

Verstandig beleggen bij de Rabobank

Zelf regelen & Contact

Zelf regelen Contact Chat Bel ons