Beleggingen verhuizen naar de Rabobank

Wil je je beleggingen overboeken naar de Rabobank? Maak gebruik van onze overstapservice. Vul het formulier in en wij zorgen ervoor dat het overzetten soepel verloopt. Heb je nog geen Rabo Zelf Beleggen? Vraag dit dan eerst aan.

Zo werkt de overstapservice

  1. Download hieronder het overboekserviceformulier. Vul het in en stuur het zo nodig samen met het overzicht van je beleggingsportefeuille per e-mail naar ons op. Het e-mailadres vind je in het formulier. Je kunt het ingevulde formulier ook inleveren bij een Rabobankkantoor.
  2. Hebben we je ingevulde formulier ontvangen? De werkdag erna geven we je bank of broker de opdracht om je effecten naar ons over te boeken. Voor effecten die verhandelbaar zijn op Euronext Amsterdam duurt het overboeken gemiddeld vijf werkdagen. Voor overige beleggingen duurt dit maximaal tien werkdagen.
  3. Zodra de overboeking is geregeld, zie je dit in de Rabo App of Rabo Online Bankieren onder Beleggen, Mutaties en nota’s. Of je ontvangt een afschrift van de overboeking per post.

Er kunnen kosten verbonden zijn aan het overboeken van je effecten. Deze kosten zijn afhankelijk van je portefeuille. Je leest meer over deze kosten in de tarievenbrochure.

Formulier voor de overboekservice (PDF) Bekijk de tarievenbrochure (PDF) Bekijk de algemene voorwaarden van de overboekservice (PDF)

Beleggingen bij een buitenlandse bank of broker

Wil je jouw beleggingen overboeken van een buitenlandse bank of broker? Neem met je bank of broker contact op als je wilt overstappen naar ons.