Waarom beleggen bij de Rabobank?

Verstandig en doelgericht beleggen bij de Rabobank

Wij helpen u graag om verstandig te beleggen

Als u kiest voor beleggen bij de Rabobank, dan helpen wij u graag om dat op een verstandige manier te doen. In onderstaande video laten we u zien hoe dat werkt.

Doelgericht

Verstandig beleggen begint met doelgericht beleggen. U moet goed weten waarvoor u wilt beleggen. Gaat het om die wereldreis waar u al jaren van droomt? Of om uw vermogen ‘gewoon’ te laten groeien of in stand te houden? Wij willen u helpen om uw financiële doelen scherp te krijgen en de daarbij passende route uit te stippelen.

Evenwichtig gespreide portefeuille

Bij verstandig beleggen hoort een evenwichtig gespreide beleggingsportefeuille, die is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Spreiding houdt in dat u uw vermogen in verschillende beleggingsproducten investeert, maar ook in verschillende sectoren, indexen of landen. Zo neemt het risico binnen uw portefeuille af, zonder dat dit ten koste gaat van het verwachte rendement. Door een langetermijnvisie en door te vertrouwen op het spreiden van risico’s, zijn er minder transacties nodig om uw doel te bereiken. Hierdoor zijn uw kosten niet hoger dan noodzakelijk.

Toegankelijk

Verstandig beleggen doet u met geld dat u op korte termijn niet nodig heeft. Wij hanteren geen minimale inleg om te kunnen beleggen. Wel raden we u aan om een bedrag vanaf €2.000 in te leggen, zodat de kosten tegen de baten opwegen. We zorgen ervoor dat u al uw beleggingszaken volledig online kunt regelen via Rabo Internetbankieren of de Rabo Bankieren App. Zo kunt u uw beleggingen inzien en beheren waar en wanneer u dat wilt.

Verstandig beleggen in de praktijk

Welk doel u ook heeft, wij helpen u graag om te beleggen op een manier die bij u past. U kunt bij ons zelf beleggen, maar dit ook overlaten aan ervaren experts.

Lees meer over manieren van beleggen

Beleggingsbeleid van de Rabobank

Contact

Rabobank