Man en vrouw in hangmat

Wat kan beleggen jou opleveren?

Bereken eenvoudig met onze tool wat beleggen jou mogelijk kan opleveren.

Beleggen voor straks

Steeds meer mensen kiezen voor beleggen om vermogen op te bouwen. Vermogen dat zij willen gebruiken om straks bijvoorbeeld een huis te kopen, de studie voor de kinderen te kunnen betalen of eerder te stoppen met werken. Welke dromen wil jij waarmaken? Wat jouw reden ook is om te gaan beleggen, wij helpen je graag op weg!

Je doelen dichterbij met Rabo Beheerd Beleggen

Je doel dichterbij met beleggen

Straks op reis, verhuizen of je kind een vliegende start geven? Met Rabo Beheerd Beleggen maak je nu meer mogelijk voor straks. Wat je doel ook is, onze experts beleggen voor jou.

Waarom beleggen bij Rabobank?

Stapeltje munten met euroteken

Solide resultaten

Door de krachtige combinatie van risicobeheersing en wetenschappelijk onderbouwde beleggingskeuzes profiteren onze klanten al jaren van solide resultaten.

Illustratie mobiel met handen

Transparant over kosten

Via onze Rabo App heb je altijd en overal inzicht in de kosten, jouw rendement en de opbouw van je portefeuille. Ook nieuwe ontwikkelingen in de markt lees je in de app.

Windmolen

Oog voor milieu, samenleving en goed bestuur

Met Rabo Beheerd Beleggen beleg je in exclusieve beleggingsfondsen waarbij rekening wordt gehouden met milieu, samenleving en een goed bestuur (ESG). Ga je zelf beleggen, dan kun je bij ons kiezen uit ruim 70 groene fondsen waarmee je zelf je impact kunt bepalen.

Illustratie Kopje koffie met muis

Wil je eerst meer weten?

Chat of (video)bel met ons als je nog vragen hebt. Wij geven geen advies, wel inzicht in de productkenmerken en –voorwaarden zodat je zelf een onderbouwde keuze kunt maken. Wil je liever eerst een afspraak met ons om in gesprek te gaan over de mogelijkheden van beleggen bij Rabobank? Plan dan een kosteloos oriëntatiegesprek in.

phone

Hulp nodig?