premie alert

Vaste klant bij een webwinkel? Koppel je bankpas en ontdek het betaalgemak

Ben je vaste klant bij een online winkel of app? Dan kan deze manier van betalen voor jou zeker interessant zijn. Het werkt heel eenvoudig: je koppelt één keer je Rabo betaalpas bij de webwinkel via de Rabo App. Wanneer je vervolgens afrekent bij de online winkel, kun je deze manier van betalen selecteren. Je betaling is met één druk op de knop geregeld!

Online shoppen

Samenwerking met Picnic

De online supermarkt Picnic is de eerste partner met wie wij samenwerken en deze manier van betalen aanbieden. In de toekomst zullen meerdere webwinkels volgen. Naast meer gemak, biedt deze manier van betalen extra veiligheid. Een belangrijk onderdeel van de beveiliging is tokenization, waarbij het kaartnummer van de betaalpas wordt vervangen door een unieke security-token. Deze wordt opgeslagen in een versleutelde database. Doordat alleen de tokens en geen gevoelige data zoals kaartnummers worden gedeeld, is er minder kans op fraude.

Hoe werkt het koppelen van je bankpas aan een webshop?

Bekijk onderstaande video om te zien hoe deze manier van betalen werkt.

Hoe werkt deze manier van betalen screenshot

Wat heb je hiervoor nodig?

Je koppelt je Rabobank betaalpas aan je account van de desbetreffende webwinkel. Hiervoor heb je nodig:

Een betaalpas bij Rabobank De app van de betreffende webwinkel om de koppeling te starten De Rabo App of Rabo Online Bankieren om de koppeling te ondertekenen

Klaar om aan de slag te gaan?

Om je aanvraag te ondertekenen heb je de Rabo App of Rabo Online Bankieren nodig. Download de Rabo App via onderstaande link en je kunt aan de slag via de app van de desbetreffende webwinkel. Heb je nog vragen? Hieronder vind je de antwoorden op veel gestelde vragen over deze manier van betalen.

Download de app

Apple App Store badge
Google Play Store badge

Veelgestelde vragen over deze manier van betalen

Hieronder vind je veel gestelde vagen rondom het koppelen van je betaalpas, de Picnic-app en de Rabo App.

Koppelen van je betaalpas

Online supermarkt Picnic

De Rabo App