Vrouw rekent contactloos af met smartphone bij ijswinkel

Betalen was nog nooit zo makkelijk

Bij Rabobank regel je jouw bankzaken overal en online met je smartphone, smartwatch, tablet of computer. Om betalen voor jou zo makkelijk mogelijk te maken is er van alles mogelijk. Ontdek hier meer over contactloos betalen, alerts ontvangen, spaarpotjes maken, inzicht krijgen in je financiën en nog veel meer.

Illustratie van een smartphone en een betaalautomaat

Contactloos betalen

Contactloos betalen is snel, makkelijk en veilig. Het kan daarom een ideale manier van betalen zijn. Je hoeft geen pincode in te typen en geen betaalpas in een pinapparaat te steken. De betaalpassen van Rabobank zijn standaard uitgerust met de mogelijkheid om contactloos te betalen. Je hoeft er niets extra’s voor te doen. Daarnaast kun je kiezen uit meerdere contactloze betaalopties, zoals Apple Pay of Google Pay. Betaal op de manier die jij wilt.

Regel je bankzaken met Rabo Online Bankieren

Met Parkeren via de Rabo App start je je parkeersessie direct via de Rabo App. Zo heb je alle geldzaken overzichtelijk bij elkaar. Je betaalt alleen voor het parkeren, niet voor alle extra services zoals bij de meeste andere parkeerapps.

Veilig (online) betalen en bankieren

De meeste Nederlanders zijn inmiddels zeer vertrouwd met online bankieren, online betalen en contactloos betalen en maken daar veel gebruik van. Helaas heeft dat ook een keerzijde: criminelen proberen steeds andere methoden te vinden om geld afhandig te maken. Hoe zit het eigenlijk met de veiligheid?

Man kijkt naar zijn Rabo App

Nog geen Rabo App?

Online bankieren doe je eenvoudig met de Rabo App. De app is al meer dan 4,5 miljoen keer gedownload. Gebruikers beoordelen deze met gemiddeld meer dan 4 sterren. Ervaar ook het gemak en download de app in de appstores.

Apple App Store badge
Google Play Store badge

Veelgestelde vragen

Bekijk alle betaalproducten van Rabobank

Een betaalpakket of ander betaalproduct open je eenvoudig online. Een rekening voor jezelf of samen, of een creditcard. Wat jij wilt!

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer