Digitaal Incassomachtigen

Nooit meer te laat met betalen? Met Digitaal Incassomachtigen geef je online toestemming voor de incasso. Geen schriftelijke machtiging met handtekening meer nodig.

Veilig en gemakkelijk via Rabo Online Bankieren De juiste betaalgegevens zijn al ingevuld De incasso is 56 dagen terug te boeken
Digitaal incassomachtigen

Hoe werkt het?

Ook bij het online shoppen kun je kiezen voor betalen met incasso. Kies bij betalen voor ‘Incassomachtigen via je bank’ en selecteer Rabobank. Je komt dan in het scherm van Rabo Online Bankieren terecht. Selecteer het rekeningnummer waarmee je wilt betalen en controleer alle gegevens. Daarna onderteken je met je Rabo Scanner.

Wat zijn de voordelen?

Een groot voordeel van Digitaal Incassomachtigen is dat je op tijd bent met betalen. Alle gegevens zijn al door de bank voor je ingevuld. Je hoeft deze alleen nog maar te controleren, bevestigen en toestemming te geven. Je hebt altijd een overzicht van de organisaties die geld van je rekening incasseren. Daarnaast kun je het afgeschreven bedrag tot 56 dagen terugboeken.

Handige links

Meer info op klikjekrabbel.nl Bekijk de demo op digitaalincassomachtigen.nl Lees meer over Digitaal Incassomachtigen voor ondernemers

Pas activeren of blokkeren? Regel het makkelijk online