Dit is onze meest exclusieve creditcard. Je betaalt gemakkelijk en veilig in binnen- en buitenland, en online. Je kunt deze creditcard aanvragen bij je Rabobank TotaalPakket. Je vraagt een Rabo GoldCard eenvoudig aan. Hou je betaalpas en Rabo Scanner gereed om in te kunnen loggen op de beveiligde aanvraagpagina.

Aanpasbare bestedingslimiet Veel aankopen 360 dagen verzekerd Ook contactloos betalen Binnen 4 werkdagen in huis

Ben je nog geen klant?

Heb je nog geen betaalpakket bij de Rabobank, zoals een StudentenPakket, DirectPakket of het BasisPakket? Vraag deze dan eerst aan. Je hebt namelijk een betaalpakket nodig om een creditcard bij ons aan te vragen.

Bekijk de betaalpakketten van Rabobank

Wat krijg je bij de Visa Rabo GoldCard?

Contactloze creditcard

Je betaalt gemakkelijk contactloos met jouw creditcard. Extra creditcard mogelijk.

Verzekering

Veel aankopen met de Rabo GoldCard zijn 360 dagen verzekerd bij verlies, diefstal en beschadiging.

Ruime bestedingslimiet

Bestedingslimiet van € 2.500 bij het TotaalPakket en € 6.000 bij het RiantPakket is aanpasbaar.

Online regelen en inzicht

Je kunt veel zaken rondom je Rabo GoldCard zelf regelen in de Rabo App en in Rabo Online Bankieren. Daar heb je ook direct inzicht in al je creditcarduitgaven.

Visa Global Offers

Profiteer van maandelijks voordeel met de aanbiedingen van Visa Global Offers.

Visa of Mastercard?

Standaard krijg je van ons een Visa Rabo GoldCard, maar natuurlijk hebben we ook een Mastercard Rabo GoldCard voor je beschikbaar. Met een Rabo GoldCard van Visa kun je profiteren van aanbiedingen uit het Visa Global Offers assortiment.

Bekijk hier de Visa Global Offers

Extra Rabo GoldCard aanvragen?

Soms is een extra creditcard voor een mederekeninghouder handig. Vraag de extra creditcard gemakkelijk online aan. Je betaalt wel een extra bedrag per maand bovenop de pakketkosten. Heb je het Rabo TotaalPakket? Dan kost je dit € 0,75 per maand extra. Bij het RiantPakket betaal je € 0,50 extra.

Extra GoldCard aanvragen

Lees meer over een extra creditcard

Creditcard service

Op zoek naar een overzicht van de uitgaven met je creditcard? Of wil je een kopie van je afschrift aanvragen? Het antwoord op deze en andere vragen vind je op deze pagina.

Ga naar creditcard service pagina