Uw RaboCard - MasterCard

Benut de mogelijkheden van uw creditcard

Met de RaboCard kunt u gemakkelijk en veilig (contactloos) betalen en geld opnemen. Dit kan in binnen- en buitenland, overal waar u het MasterCard-logo ziet. Maar dat is niet alles wat u met uw RaboCard kunt doen. Bekijk hieronder onze suggesties.

Aankoopverzekering

Veel van de aankopen die u doet met uw RaboCard zijn standaard 180 dagen verzekerd. Dit geldt voor uw aankopen in binnenland, buitenland én online. De verzekering dekt risico’s van verlies, diefstal en beschadiging.

Voorwaarden voor betalen en online diensten Rabobank 2016

Veilig online betalen met MasterCard SecureCode

Veilig online betalen met uw RaboCard doet u met MasterCard SecureCode. Dit is een digitale handtekening die u zet met uw Rabo Scanner, zodat alleen u met uw creditcard kunt betalen. Steeds meer webwinkels werken met MasterCard SecureCode.

Demo MasterCard SecureCode met Rabo Scanner

Sparen voor Air Miles in het buitenland met uw RaboCard

Betaalt u in het buitenland met uw Rabo Card dan kunt u automatisch Air Miles sparen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is uw creditcard koppelen aan uw Air Miles kaart. Dit kunt u gemakkelijk regelen op www.airmiles.nl. U spaart met elke uitgave buiten Nederland per vijf euro één Air Mile. Online betalingen vanuit het buitenland tellen niet mee.

Lees meer over sparen voor Air Miles met uw creditcard

Extra voordeel met Priceless Specials

Met uw RaboCard kunt u gebruikmaken van Priceless Specials. Dit zijn bijzondere kortingen en speciale acties. Ook krijgt u als houder van een MasterCard als eerste toegang tot exclusieve voorverkopen. Op de website Pricelessspecials.nl vindt u de acties van de lopende maand. Ook kunt u het hele jaar profiteren van doorlopende Specials, die MasterCard organiseert in samenwerking met UEFA Champions League, festivalorganisator SFX en Disney.

Ga naar www.pricelessspecials.nl

Inzicht in uw betalingen

Via Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App heeft u inzicht in alle betalingen die u doet met uw RaboCard. Zo heeft u tussentijds een overzicht van uw bestedingen. Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App zijn standaard onderdelen van onze betaalpakketten.

Meer lezen over Rabo Online Bankieren

Meer lezen over de Rabo Bankieren App

Meer over betalen

RaboCard

Betaalpakketten

Contact

Rabobank