Creditcard opzeggen

Geen behoefte meer aan een RaboCard of Rabo GoldCard? Opzeggen is dan een logische stap. Bekijk eerst even goed of dit wel kan, want bij sommige betaalrekeningen van de Rabobank kun je de creditcard niet los van de rekening opzeggen. We leggen het je uit.

RaboCard opzeggen

Als je een RaboCard bij je Rabo DirectPakket of Rabo BasisPakket hebt, dan heb je de creditcard los bij de betaalrekening gekozen. Je kunt deze creditcard dan ook opzeggen in Rabo Online Bankieren, zonder dat je de betaalrekening hoeft op te zeggen.

Zeg de RaboCard op

Rabo GoldCard opzeggen

Een Rabo GoldCard krijg je standaard bij het Rabo TotaalPakket of Rabo RiantPakket. Heb je een van deze betaalpakketten en wil je van je creditcard af? Kies dan voor een ander pakket, waar de creditcard niet standaard als optie in het pakket is opgenomen. Bijvoorbeeld voor het Rabo DirectPakket of Rabo BasisPakket.

Wijzig je betaalpakket

Extra creditcard opzeggen

Als je een extra creditcard bij het Rabo TotaalPakket of RiantPakket hebt, bijvoorbeeld met een gezamenlijke rekening, dan kun je deze opzeggen in Rabo Online Bankieren.

Zeg de extra creditcard op

Creditcard opzeggen en openstaande betalingen

Heb je vlak voordat je de creditcard of je betaalrekening opzegde nog betaald met je card? Deze bedragen schrijven we aan het einde van de maand automatisch in één keer van je rekening af.

Veelgestelde vragen

Moet ik betalen voor het opzeggen van de creditcard?

Nee, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Wat als ik spijt krijg en toch weer een nieuwe creditcard aan wil vragen?

Als je spijt krijgt van het opzeggen van de creditcard, kun je bij ons weer een nieuwe creditcard aanvragen.

Wat moet ik met de creditcard doen als ik hem heb opgezegd?

Vernietig de creditcard door de chip en de magneetstrip door te knippen. Let op: Rabobank zal nooit vragen een oude pas terug te sturen.

Service en Contact