Gemakkelijk besparen

Weet je niet precies wat je uitgeeft en kom je daardoor wel eens in de problemen? Met het online huishoudboekje van de Rabobank houd je snel en eenvoudig je inkomsten en uitgaven bij. Dit geeft je niet alleen inzicht, maar laat ook zien waar en wat je kunt besparen. Kijk ook eens hier voor bespaartips in het huishouden.

Snel je uitgaven in kaart

Met de Rabo App heb je snel inzicht in je inkomsten en uitgaven. De functie Waar gaat mijn geld naartoe? Zet elke transactie automatisch in de juiste categorie: boodschappen, kleding, enzovoort. Zo krijg je snel overzicht waar je geld aan opgaat.

Tip van de Rabo: Teveel uitgegeven en in de schulden? Via SchuldHulpMaatje krijg je een maatje die in je gelooft en die je helpt financieel orde op zaken te stellen. Zonder te oordelen.

Een spaarpotje voor elk doel

Sparen voor je huis, je vakantie of die nieuwe auto? Maak voor elk doel een Rabo Spaarpotje aan. Je kunt er maximaal 20 aanmaken. Via online bankieren en natuurlijk in de Rabo App. Goed geregeld!

Tip van de Rabo: De greep op je financiën verliezen is zo gebeurd. Bij fiKks helpt een online buddy je betalingsproblemen op te lossen via een gratis app.

Haal meer uit je geld

Heb je een financiële meevaller of een flinke som gespaard? Rabobank helpt je graag verstandige keuzes te maken. Denk aan het verduurzamen van je huis, een schenking aan je kinderen of beleggen. Lees alle tips die we voor je op een rij hebben gezet. Zo bepaal je zelf wat bij je past.

Tip van de Rabo: Heb jij een buffer en twijfel je of die wel groot genoeg is? Je berekent wat je nodig hebt in drie minuten met de Nibud BufferBerekenaar .

Zorgen voor later

Hoe wil je straks wonen? Is je huis nog geschikt als je wat moeilijker ter been bent? Op IkWoonLeefZorg.nl vind je praktische tips en handige oplossingen over langer zelfstandig wonen, zorg en mantelzorg.

Tip van de Rabo: Is je huis klaar voor de toekomst? Doe de 50Plus WoonTest en ontdek of je er kunt blijven wonen of dat je beter kunt verbouwen of verhuizen.