Geld lenen voor een elektrische auto

Met een duurzaamheidslening van Rabobank leen je tegen een lager tarief voor een 100% elektrische auto.

Leen een bedrag tussen € 2.500 en € 50.000Boetevrij sneller aflossenEen vaste rente van 4%
Elektrische auto

Waarom lenen voor een elektrische auto?

Een 100% elektrische auto draagt bij aan een beter milieu, daarom geldt er een lager rentetarief. Niet genoeg spaargeld? Dan is een duurzaamheidslening een goede manier om (een deel van) je elektrische auto te financieren. Wanneer je een nieuwe of gebruikte elektrische auto koopt, kun je mogelijk subsidie krijgen. Op de website van Rijksoverheid lees je meer over de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP).

Telefoon met tekst

Altijd inzicht in je lening met de Rabo App

Wil je de status van je huidige lening(en) inzien? Dit doe je eenvoudig met de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Hier vindt je een overzicht van jouw aflossingen, de huidige rente en het bedrag dat je nog moet terugbetalen.

Ontdek de RABO App

Zo vraag je een duurzaamheidslening voor een 100% elektrische auto aan

Ben je geïnteresseerd in een duurzaamheidslening voor een elektrische auto? Het afsluiten van een duurzaamheidslening is heel gemakkelijk.

Smartphone in hand

Maak een berekening

Maak met de handige rekentool een berekening voor jouw duurzaamheidslening voor een elektrische auto. Geef aan welk bedrag je nodig hebt en dat je leendoel zonnepanelen is.

Checklist

Aanvragen offerte voor lening

Stuur je aanvraag voor de lening vrijblijvend en met één druk op de knop naar ons door. Via e-mail doen wij je een persoonlijk aanbod wat het beste past bij jouw situatie.

Pen

Akkoord op het aanbod

Tevreden over ons aanbod? Dan is het tijd om een aantal gegevens te uploaden om je aanvraag compleet te maken.

Zak met geld

Het afgesproken bedrag op je rekening

Binnen vijf werkdagen nadat wij alle gegevens van je hebben ontvangen en goedgekeurd, krijg je het afgesproken leenbedrag op je betaalrekening.

Klaar om je lening voor een elektrische auto aan te vragen?

Je vraagt deze eenvoudig online aan