Let op! Geld lenen kost geld

Samenwerking Rabobank en Freo

Soms kan geld lenen een oplossing zijn, een financiele steun in de rug. Maar een lening mag nooit een blok aan je been worden. Je kunt je aanvraag voor een lening van Freo starten via Rabobank. Je lening bekijken, wijzigen en aflossen kan bij Freo.

Rabobank en Freo, zo werkt het

Freo is sinds 2007 onderdeel van de Rabobank Groep. Rabobank is een bemiddelaar van Freo en bemiddelt alleen voor Freo, dus niet voor andere kredietaanbieders. Wij bieden zelf geen persoonlijke leningen meer aan. Hieronder lees je waar je wat doet.

Bij Rabobank:Bij Freo:
    Bereken je de lening en bekijk je of dit past bij jouw situatie. Vul je het aanvraagformulier in voor de persoonlijke lening van Freo. Verstuur je het aanvraagformulier met je gegevens naar Freo. Kun je terecht voor tips en meer informatie over lenen, subsidies en financieel gezond leven.
    Wordt de beoordeling van de leningaanvraag gedaan, waaronder de BKR-toets. Wordt de offerte opgemaakt en sluit je de lening eventueel af. Los je de lening af en bekijk je de status van je lening eenvoudig op Mijn Freo. Kun je terecht voor al je vragen omtrent je persoonlijke lening van Freo.

Lening aanvragen

Om een leningaanvraag te starten via Rabobank heb je een Rabobank betaalrekening nodig. Heb je die niet? Geen zorgen, je kunt je lening ook rechtstreeks aanvragen op Freo.nl. Hier gelden dezelfde voorwaarden.

Vragen over je lening bij Freo?

Veel zaken rondom je lening bij Freo regel je eenvoudig zelf. Hiervoor log je in op Mijn Freo.

Heb je een vraag over je lening? Bel dan met de klantenservice van Freo op 088-321 00 03. Je kunt ook contact opnemen via e-mail of WhatsApp.

phone

Hulp nodig?