Samenwerking Rabobank en Freo

Soms kan geld lenen een oplossing zijn als financiële steun in de rug. Een lening mag echter nooit een blok aan je been worden.

Een nieuwe lening sluit je af bij Freo

Vanaf 31 oktober 2022 is het niet meer mogelijk om een consumptieve lening bij Rabobank af te sluiten. Vanaf dat moment bemiddelt Rabobank alleen nog in persoonlijke leningen van Freo. Freo is sinds 2007 een dochter van Rabobank.

Heb je op dit moment een lening bij Rabobank? Of heb je al een lening bij Freo? Dan verandert er voor jou niets. Je blijft je lening bekijken en aflossen zoals je gewend bent.

Informatie over je leningaanvraag

Heb je je lening aangevraagd na 31 oktober 2022? Dan heeft Rabobank geen inzicht in de aanvraag of afwijzing van je lening. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice van Freo.

Rabobank en Freo: zo werkt het

Je kunt je aanvraag voor een lening van Freo starten via Rabobank. Je Freo-lening inzien en aflossen doe je bij Freo. Hieronder lees je waar je wat doet.

Bij Rabobank:Bij Freo:
Bereken je de lening en bekijk je of dit past bij jouw situatie. Vul je het aanvraagformulier in voor de persoonlijke lening van Freo. Verstuur je het aanvraagformulier met je gegevens naar Freo. Kun je terecht voor tips en meer informatie over lenen, subsidies en financieel gezond leven.
Wordt de beoordeling van de leningaanvraag gedaan, waaronder de BKR-toets. Wordt de offerte opgemaakt en sluit je de lening eventueel af. Los je de lening af en bekijk je de status van je lening eenvoudig op Mijn Freo. Kun je terecht voor al je vragen omtrent je persoonlijke lening van Freo.

Lening aanvragen zonder Rabobank betaalrekening

Om een leningaanvraag te starten via Rabobank heb je een Rabobank betaalrekening nodig. Heb je die niet? Geen zorgen, je kunt je lening ook rechtstreeks aanvragen op Freo.nl. Hier gelden dezelfde voorwaarden.

Vragen over je lening bij Freo?

Veel zaken rondom je lening bij Freo regel je eenvoudig zelf. Hiervoor log je in op Mijn Freo.

Heb je een vraag over je lening? Bel dan met de klantenservice van Freo op 088-321 00 03. Je kunt ook contact opnemen via e-mail of WhatsApp.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Als je ons belt met de app, weten we gelijk wie je bent en kunnen we je veilig en snel helpen. Klik hier en bel ons met de app

Of kies hier het gewenste nummer