Hulp bij financiële problemen

Heb je geen idee hoe je volgende maand je rekeningen moet betalen? Of wil je weten hoe je van je schuld afkomt? Je staat er niet alleen voor. Neem contact met ons op en we zoeken samen naar een oplossing voor je schulden, geld- of betaalproblemen. Ben je geen klant van de Rabobank? Kijk dan op www.geldfit.nl voor hulp. Heb je al contact met Bijzonder Beheer? Neem dan contact op met het team dat jouw dossier in behandeling heeft.

Praat met ons

Ook als het financieel tegenzit, staan wij voor je klaar. Hoe eerder je ons vertelt over je geld- of betalingsproblemen, hoe beter we je kunnen helpen. Als je contact met ons opneemt, zoeken we samen naar een oplossing.

Ik verwacht geldproblemen 

Verwacht je financiële problemen? Bijvoorbeeld omdat je je baan kwijtraakt, door een financiële tegenvaller of door een scheiding? Hoe eerder je met ons praat, hoe groter de kans dat we de problemen kunnen voorkomen.

Ik heb beginnende geldproblemen 

Heb je je hypotheek of lening een maand niet betaald? Maar verwacht je de achterstand binnen een aantal maanden te kunnen terugbetalen? Dan heb je beginnende geldproblemen. Bespreek dit met één van onze adviseurs. Als het nodig is, kan de adviseur je doorverwijzen naar één van onze specialisten op het gebied van financiële problemen. 

Ik heb grote geldproblemen

Heb je grote financiële problemen waar je zelf niet meer uitkomt? Kun je bijvoorbeeld je hypotheek al een aantal maanden niet meer betalen? Of heb je andere schulden? Wat de reden van je financiële problemen ook is, wij kunnen je helpen. Wacht niet tot de achterstanden nog hoger zijn opgelopen. Onze adviseur zoekt samen met je naar een oplossing of verwijst je door naar één van onze specialisten op het gebied van financiële problemen.

Neem contact met ons op

Hulptips

Als je geld- of betaalproblemen hebt of verwacht, blijf er dan niet te lang zelf mee zitten. Laat je helpen door Geldfit, een vrijwilliger van Humanitas Thuisadministratie of door een SchuldHulpMaatje.

Geldfit

Inkomsten en uitgaven in balans houden is best een uitdaging. Geldfit.nl helpt je geldzaken fit te houden of om ze weer op orde te krijgen. Doe de test en krijg passende tips om mee aan de slag te gaan. Of kijk waar je in jouw buurt terecht kunt voor hulp bij geldzaken.

Lees meer op Geldfit.nl

Humanitas Thuisadministratie

Geldzaken of administratie bijhouden is niet voor iedereen even makkelijk. Een vrijwilliger van Humanitas Thuisadministratie helpt je kosteloos je financiële zaken op orde te brengen en te houden. Zodat je daarna zelf weer verder kunt. Vraag tijdig om hulp, dan voorkom je (grote) financiële problemen.

Lees meer op Humanitas.nl

SchuldHulpMaatje

Bij SchuldHulpMaatje kan iedereen met geldproblemen terecht voor gratis hulp van een deskundige en betrouwbare vrijwilliger, een maatje. Dit maatje:

zet samen met jou al je inkomsten, uitgaven, schulden en betalingsachterstanden op een rij; helpt je bij het plannen van uitgaven en een administratie bijhouden; helpt bij het maken van een aangepast budget als je inkomsten of uitgaven door omstandigheden veranderen; ondersteunt je als je denkt dat je schuldhulpverlening nodig hebt.

Lees meer op Uitdeschulden.nu

Service en Contact