Rabobank

Meld je nu aan voor jouw isolatiebudget

En ontvang sowieso een kosteloos energieadvies

Het Rabo Coöperatief Isolatiebudget

Heb jij een hypotheek bij ons en heeft jouw huis een energielabel F of G? Dan hebben wij iets interessants voor je: het Rabo Coöperatief Isolatiebudget. Dat is een kosteloos energieadvies op maat voor het verduurzamen van je huis en de registratie van het energielabel. Wij betalen de kosten hiervan voor je. Blijkt uit dit energieadvies dat je huis een energielabel E, F of G heeft, dan ontvang je 1.000 euro isolatiebudget als je je huis laat isoleren met (een van) de isolatiemaatregelen die opgenomen zijn in het energieadviesrapport.

Waarom biedt Rabobank dit aan?

Als coöperatieve bank streven we naar een groenere toekomst en hebben we beloofd ons in te zetten voor "Our Road to Paris”. Onze plannen sluiten aan bij het Klimaatakkoord van Parijs. Hiermee willen we de CO2-uitstoot in alles wat we doen en waarin we financieren verminderen. In deze video leggen we precies uit hoe het Isolatiebudget past in deze plannen.

Collectief Isolatie Budget

Samen maken we het verschil

Door onze krachten te bundelen zetten we ons in voor meer duurzame huizen in ons land en dragen we allemaal bij aan een betere wereld. Dat is ook wat wij met het Rabo Coöperatief Isolatiebudget willen bereiken: je helpen met de eerste stappen in het verduurzamen van je huis. Zo zorgen we er samen voor dat heel veel huizen energiezuiniger worden. Want veel kleine bijdrages maken samen een groot verschil.

Rabobank

Het begint bij isoleren

In een lekker geïsoleerd huis zit je er warmer bij en je bespaart vaak meteen op je energiekosten. Ook kan isoleren goed zijn voor de waarde van je huis. Slim dus om te zorgen dat je huis warmte vasthoudt voordat je aan de slag gaat met andere maatregelen om je huis energiezuiniger te maken.

Meer info over isoleren
CIB-Vergoeding

Het energieadvies

Je kunt met het Isolatiebudget gebruik maken van een gratis energieadvies op maat ter waarde van € 450. Wij betalen de kosten voor je, omdat we het belangrijk vinden dat je weet hoe je je huis energiezuiniger kunt maken. Het energieadvies geeft namelijk inzicht hoe energiezuinig je huis nu is en welke verduurzamingsmaatregelen je kunt treffen. Je weet dan ook gelijk wat het huidige energielabel van je huis is. Heb je je huis al verduurzaamd? Dan kun je nog steeds gebruik maken van het energieadvies op maat.

Speciaal voor leden

We kunnen maatschappelijk meer impact maken dankzij onze leden. Daarom is het isolatiebudget er voor onze leden. Ben je nog geen lid en wil je wel graag meedoen met het isolatiebudget? Geen probleem! Word lid zodat je je huis kunt aanmelden voor het isolatiebudget. En van andere ledenvoordelen kunt profiteren. Bekijk hier naast onze video over het lidmaatschap.

Waarom is een duurzame woning steeds belangrijker

Hoe energiezuinig jouw huis is, nu en in de toekomst, doet er toe. Niet alleen vanwege het milieu of het ervaren van meer wooncomfort, ook vanwege je financiën nu en in de toekomst. Op de volgende pagina leggen we je uit waarom.

Veelgestelde vragen

Contact en voorwaarden

Heb je nog vragen over het Rabo Coöperatief Isolatiebudget? Bekijk dan eens de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Houd me op de hoogte

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het Rabo Coöperatief Isolatiebudget? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!

phone

Hulp nodig?