Een dochter met haar moeder zitten aan een tafel

Hypotheekoverzicht in de Rabo App

Een betere woontoekomst gaat ook om financiële rust. Daarom geven we met de Rabo App inzicht in het verloop van je hypotheek en tips om bijvoorbeeld je maandlasten te verlagen. Verandert er iets in je inkomen? Dan kun je nu zien wat dit betekent voor de betaalbaarheid van je hypotheek. Zo bewaar jij de rust en verandert jouw hypotheek gewoon met je mee.

Hypotheekoverzicht

Inzicht in je hypotheek met de Rabo App

De Rabo App wordt steeds meer jouw 'financiële coach' die je helpt om financieel gezond te wonen. Met het Hypotheekoverzicht heb je direct inzicht in je hypotheekverloop. Zo zie je onder andere wat je al hebt afgelost, je openstaande schuld en je renteopslag. Daarnaast geven we je gepersonaliseerde tips over hoe je jouw maandlasten kunt verlagen en hoe jij duurzamer of langer zelfstandig kunt blijven wonen.

een vrouw kijkt op haar telefoon naar de Rabo App

Je hypotheek en jouw situatie

In je leven kan een hoop veranderen. Misschien wil je minder gaan werken of is er een andere reden waarom je inkomen wijzigt. Juist in die momenten wil je dat je hypotheek met je meebeweegt. Met de handige functie 'Wat als mijn inkomen wijzigt' kan je in 5 minuten checken wat minder inkomen betekent voor de betaalbaarheid van je hypotheek. En als het nodig is kijken we samen naar mogelijke aanpassingen.

Wist je dat...

de Rabo App je steeds meer gepersonaliseerde tips geeft? Bijvoorbeeld hoe jij je maandlasten kan verlagen. Handig!

Hypotheekverloop

Inzicht in jouw hypotheekverloop

In de Rabo App zie je ook het verloop van je hypotheek tot het einde van je looptijd. We tonen in dit overzicht belangrijke momenten zoals je einde rentevastperiode, de uitkering van een spaarverzekering of het bereiken een AOW-leeftijd. En je ontvangt een overzicht van je rente, aflossingen, premies en inleggen. Zo weet je altijd wanneer je welke last hebt en wanneer je wat kunt verwachten. Een fijn idee!

Heb je een vraag? Misschien vind je het antwoord hieronder:

Onze adviseurs staan voor je klaar

Wil je graag een adviseur spreken over je persoonlijke situatie of woonwensen? Vraag een gratis hypotheekgesprek aan.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer