Man isoleert zijn woning

Verhoog je wooncomfort met goede isolatie

Zowel in de winter als in de zomer zorgt goede isolatie voor een aangenamer binnenklimaat. Een goed geïsoleerde woning verbruikt minder energie en dat is goed voor het milieu en voor de portemonnee. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg.

Subsidiemogelijkheden

De overheid biedt verschillende subsidiemogelijkheden voor het verduurzamen van je woning. Begin dit jaar is de subsidie (ISDE) voor woningeigenaren uitgebreid met isolatiemaatregelen. Dit maakt isoleren nog aantrekkelijker. Via de site van Rijksdienst Ondernemend Nederland kan je de hoogte van de subsidie berekenen en vind je een handig stappenplan voor het aanvragen ervan.

Lees meer op de site van Rijksdienst Ondernemend Nederland

homeQgo logo

Nóg meer verduurzamen met subsidie

Afhankelijk van het soort huis en de bouwstijl, zijn er verschillende energiebesparende maatregelen die je kunt nemen. Doe de HuisScan op het platform homeQgo en ontvang kosteloos een compleet rapport over jouw woning.

Snel inzicht in energiebesparende maatregelenZie in één oogopslag een schatting van de kosten, subsidies en terugverdientijdVraag eenvoudig en vrijblijvend offertes aan bij verschillende bedrijven

Ben je benieuwd naar hoe de Rabobank je kan helpen? Maak een afspraak of lees over de financieringsmogelijkheden.

Start de HuisScan Maak een afspraak

Lees meer over de financieringsmogelijkheden

Wil je meer weten over duurzaam wonen?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over duurzaam wonen. Maak een afspraak en ontdek welke energiebesparende maatregelen jij kunt toepassen.

Maak een afspraak