Man met rol isolatiemateriaal in huis

Verhoog je wooncomfort met goede isolatie

Zowel in de winter als in de zomer zorgt goede isolatie voor een aangenamer binnenklimaat. Een goed geïsoleerde woning verbruikt minder energie en dat is goed voor het milieu en voor de portemonnee. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg.

Subsidiemogelijkheden

De overheid biedt verschillende subsidiemogelijkheden voor het verduurzamen van je woning. De subsidie (ISDE) is voor woningeigenaren uitgebreid met isolatiemaatregelen. Dit maakt isoleren nog aantrekkelijker. Via de site van Rijksdienst Ondernemend Nederland kan je de hoogte van de subsidie berekenen en vind je een handig stappenplan voor het aanvragen ervan.

Lees meer op de site van Rijksdienst Ondernemend Nederland
HomeQgo logo

Nóg meer verduurzamen met subsidie

Afhankelijk van het soort huis en de bouwstijl, zijn er verschillende energiebesparende maatregelen die je kunt nemen. Doe de HuisScan op het platform homeQgo en ontvang kosteloos een compleet rapport over jouw woning.

Snel inzicht in energiebesparende maatregelen Zie in één oogopslag een schatting van de kosten, subsidies en terugverdientijd Vraag eenvoudig en vrijblijvend offertes aan bij verschillende bedrijven

Ben je benieuwd naar hoe de Rabobank je kan helpen? Maak een afspraak of lees over de financieringsmogelijkheden.

Benut ook jouw duurzame woonkans

Een duurzaam huis levert je veel op. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. Benieuwd hoe ook jij energiezuinig en duurzaam kunt wonen? Tijdens een persoonlijk gesprek ontdek je wat je kunt doen om jouw huis te verduurzamen.