Verhoog je wooncomfort met goede isolatie

Zowel in de winter als in de zomer zorgt goede isolatie voor een aangenamer binnenklimaat. Een goed geïsoleerde woning verbruikt minder energie en dat is goed voor het milieu en voor de portemonnee. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg.

Subsidiemogelijkheden

De overheid biedt verschillende subsidiemogelijkheden voor het verduurzamen van je woning. De subsidie (ISDE) is voor woningeigenaren uitgebreid met isolatiemaatregelen. Dit maakt isoleren nog aantrekkelijker. Via de site van Rijksdienst Ondernemend Nederland kan je de hoogte van de subsidie berekenen en vind je een handig stappenplan voor het aanvragen ervan.

Handig stappenplan om te verduurzamen

Nóg meer verduurzamen met subsidie

Afhankelijk van het soort huis en de bouwstijl, zijn er verschillende energiebesparende maatregelen die je kunt nemen. Doe de Isolatiescan op het platform homeQgo en ontvang kosteloos een compleet rapport over jouw woning.

    Direct een duurzaamheidsadvies voor het isoleren van jouw woning Meteen een indicatie in de kosten en terugverdientijd Binnen enkele kliks vrijblijvende offertes van de installateurs Installatie door ervaren en betrouwbare monteurs

Ben je benieuwd naar hoe de Rabobank je kan helpen? Maak een afspraak of lees over de financieringsmogelijkheden.

Benut ook jouw duurzame woonkans

Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Benieuwd hoe ook jij energiezuinig en duurzaam kunt wonen? Onze adviseurs die zijn opgeleid tot ‘Adviseur Duurzaam wonen’ helpen je tijdens een persoonlijk gesprek graag op weg.

phone

Hulp nodig?