Man en vrouw zitten aan tafel en kijken naar laptop

De homeQgo HuisScan

De homeQgo HuisScan helpt jou hoe jij je woning kan verduurzamen. Van advies tot installatie. Wil je ook besparen op je energierekening en je wooncomfort verbeteren? Ontdek dan jouw energiebesparende mogelijkheden met de gratis online HuisScan van homeQgo. Ben je lid van Rabobank dan hebben wij een mooie actie: Collectieve Inschrijving Zonnepanelen.

Twee installateurs plaatsen zonnepanelen

Nieuw: Collectieve Inschrijving Zonnepanelen

Overweeg jij om zonnepanelen aan te schaffen en ben je lid van Rabo? Schrijf je dan in voor onze Collectieve Inschrijving Zonnepanelen. Daarmee kun je als lid nu een aantrekkelijke korting krijgen op aanschaf en installatie van zonnepanelen. Nog geen lid? Regel het binnen 1 minuut.

HomeQgo logo

Voordelen homeQgo HuisScan

Door je woning te verduurzamen kan je niet alleen geld besparen op je energierekening, je kan ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu en je woningwaarde kan ook nog eens stijgen. Het duurzaamheidsadvies van homeQgo helpt jou hierbij.

Meteen een indicatie in de kosten en terugverdientijdDirect een advies voor het verduurzamen van jouw woningBinnen enkele kliks vrijblijvende offertes van de installateursInstallatie door ervaren en betrouwbare monteurs

Hoe werkt de homeQgo HuisScan?

Huis op heuvel

Stap 1

Vul je adres in en ontvang een persoonlijk duurzaamheidsadvies.

Toon meer
Zak geld met euro logo

Stap 2

Lees wat iedere maatregel precies inhoudt en wat jij kan besparen.

Toon meer
Wereldbol met oranje blaadje

Stap 3

Vanuit het advies kan je direct voorlopige offertes op maat aanvragen.

Toon meer
Huisje met zonnepanelen

Stap 4

Ben je tevreden met de offerte dan kan je een definitieve offerte aanvragen. Je ontvangt de definitieve offerte zo snel mogelijk. De installateur neemt contact met je op om de laatste vragen te beantwoorden. Helemaal tevreden? Dan kiezen jullie samen een dag voor de installatie. Op naar een energiezuiniger huis.

Samenwerking homeQgo

De Rabobank werkt samen met homeQgo. HomeQgo helpt je bij het verduurzamen van je woning. Met de gratis online HuisScan krijg je direct inzicht en advies op maat over energiebesparende maatregelen die interessant zijn voor jouw woning. Door deze samenwerking maken we de stap naar een duurzame woning makkelijk en bereikbaar.

HomeQgo werkt samen met een landelijk netwerk van gecertificeerde experts die helpen jouw duurzame woonwens te realiseren. Dit zijn bedrijven met goede recensies, die beschikken over de juiste certificaten. Laat je de klus door één van deze bedrijven uitvoeren, dan ben je verzekerd van een goede afronding. Van advies tot uitvoering is homeQgo betrokken. Met als resultaat een energiezuinig en comfortabel huis dat meer waard is.

Man en vrouw met laptop krijgen advies van financieel adviseur

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden?

Je wilt jouw woning duurzamer maken en je bent benieuwd hoe je dit kunt betalen. Er zijn verschillende slimme mogelijkheden. Bovendien is er vaak vanuit de gemeente subsidie beschikbaar. Tijdens een gratis en vrijblijvend oriëntatie gesprek met een financieel adviseur kan je de mogelijkheden bespreken.

Jouw persoonlijke adviseurEen afspraak maken gaat snel en gemakkelijkGratis en vrijblijvend

Benut ook jouw duurzame woonkans

Een duurzaam huis levert je veel op. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. Benieuwd hoe ook jij energiezuinig en duurzaam kunt wonen? Tijdens een persoonlijk gesprek ontdek je wat je kunt doen om jouw huis te verduurzamen.