De homeQgo HuisScan

Met alle veranderingen om ons heen is het steeds belangrijker om je woning te verduurzamen. Door je woning te verduurzamen bereid jij je goed voor op de toekomst. Onze HuisScan helpt jou met het zetten van de eerste stap naar een toekomstbestendig huis. Lees hier meer over hoe de HuisScan jou kan helpen.

Voordelen homeQgo HuisScan

Door je woning te verduurzamen kan je niet alleen geld besparen op je energiekosten, je kan ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu en je woningwaarde kan ook nog eens stijgen. Het duurzaamheidsadvies van homeQgo helpt jou hierbij.

Meteen een indicatie in de kosten en terugverdientijd
Direct een advies voor het verduurzamen van jouw woning
Binnen enkele kliks vrijblijvende offertes van de installateurs
Installatie door ervaren en betrouwbare monteurs

Hoe werkt de homeQgo HuisScan?

Illustratie huis

Stap 1

Vul je adres in en ontvang een persoonlijk duurzaamheidsadvies.

Geldzak

Stap 2

Lees wat iedere maatregel precies inhoudt en wat jij kan besparen.

Illustratie wereldbol

Stap 3

Vanuit het advies kan je direct voorlopige offertes op maat aanvragen.

Huis met zonnepaneel

Stap 4

Ben je tevreden met de offerte dan kan je een definitieve offerte aanvragen. Je ontvangt de definitieve offerte zo snel mogelijk. De installateur neemt contact met je op om de laatste vragen te beantwoorden. Helemaal tevreden? Dan kiezen jullie samen een dag voor de installatie. Op naar een energiezuiniger huis.

Samenwerking met homeQgo en Essent

Rabobank, homeQgo en Essent werken samen bij de verduurzaming van koopwoningen in Nederland. Rabobank heeft de ambitie om al haar klanten zo goed mogelijk voor te bereiden op de energietransitie. Hiertoe heeft Rabobank in samenwerking met homeQgo in 2020 met de HuisScan een nieuw verduurzamingsadvies geïntroduceerd. Met de HuisScan kunnen klanten geheel gratis en vrijblijvend online advies en offertes aanvragen.

HomeQgo is een dochter van The Sustainables. The Sustainables is een zelfstandig bedrijf en een dochter van Rabobank. HomeQgo werkt samen met een landelijk netwerk van gecertificeerde experts. Dit zijn bedrijven met goede recensies, die beschikken over de juiste certificaten. Laat je de klus door één van deze bedrijven uitvoeren, dan ben je verzekerd van een goede afronding. Van advies tot uitvoering is homeQgo betrokken. Vaak met als resultaat een energiezuinig en comfortabel huis, dat zijn waarde houdt of zelfs meer waard wordt.

In 2021 is Essent als partner toegevoegd om ook klanten te kunnen helpen met persoonlijk advies over verduurzaming in het algemeen of over een specifiek product. De ambitie van Essent sluit naadloos op aan op die van Rabobank: klanten helpen zorgeloos te verduurzamen op een persoonlijke, praktische manier met een eigen netwerk van regionale installatiebedrijven.

Benut ook jouw duurzame woonkans

Een duurzaam huis levert je veel op. Benieuwd hoe ook jij energiezuinig en duurzaam kunt wonen? Onze adviseurs die zijn opgeleid tot ‘Adviseur Duurzaam wonen’ helpen je tijdens een persoonlijk gesprek graag op weg.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer