Twee mannen dragen zonnepanelen

De zonnepanelen scan

De zonnepanelen scan helpt jou hoe jij optimaal kan besparen met zonnepanelen op je dak. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dak? Doe nu de homeQgo zonnepanelen scan en ontvang binnen enkele kliks een persoonlijk advies voor zonnepanelen op jouw dak. En ben je lid van Rabobank dan hebben we nu een mooi actie: Collectieve Inschrijving Zonnepanelen.

Twee installateurs plaatsen zonnepanelen

Nieuw: Collectieve Inschrijving Zonnepanelen

Overweeg jij om zonnepanelen aan te schaffen en ben je lid van Rabo? Schrijf je dan in voor onze Collectieve Inschrijving Zonnepanelen. Daarmee kun je als lid nu een aantrekkelijke korting krijgen op aanschaf en installatie van zonnepanelen. Nog geen lid? Regel het binnen 1 minuut.

Drie mannen staan rondom een zonnepaneel in de tuin

Bespaar met zonnepanelen

Maak optimaal gebruik van de zon en installeer zonnepanelen op je dak. Niet alleen kan dit geld besparen op je energierekening, je kan ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu en je woningwaarde kan ook nog eens stijgen.

Meteen indicatie in de kosten en terugverdientijdDirect een advies voor het verduurzamen van jouw woningBinnen enkele kliks vrijblijvende offertes van de installateursInstallatie door ervaren en betrouwbare monteursNa akkoord op de offerte, binnen 6-8 weken zonnepanelen op je dakKorting op zonnepanelen? Schrijf je dan in voor onze Collectieve Inschrijving Zonnepanelen. Lees hier hoe het werkt.

Hoe werkt de zonnepanelen scan?

Huis op heuvel

Stap 1

Start de zonnepanelen scan.

Toon meer
Zak geld met euro logo

Stap 2

Ontvang een persoonlijk voorstel.

Toon meer
Wereldbol met oranje blaadje

Stap 3

Het voorstel voor de zonnepanelen kun je naar wens aanpassen.

Toon meer
Huis met zonnepaneel

Stap 4

Ben je tevreden met de offerte dan kan je een definitieve offerte aanvragen. Je ontvangt de definitieve offerte zo snel mogelijk. De installateur neemt contact met je op om de laatste vragen te beantwoorden. Helemaal tevreden? Dan kiezen jullie samen een dag voor de installatie. Op naar een energiezuiniger huis.

Man en vrouw met laptop krijgen advies van financieel adviseur

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden?

Je hebt interesse in zonnepanelen en je bent benieuwd hoe je dit kunt betalen. Er zijn verschillende slimme mogelijkheden. Bovendien is er vaak vanuit de gemeente subsidie beschikbaar. Liever een persoonlijk gesprek met een financieel adviseur? Tijdens een gratis en vrijblijvend oriëntatie gesprek met een financieel adviseur kan je de mogelijkheden bespreken.

Jouw persoonlijke adviseurGoede investering spaargeldGratis en vrijblijvend

Benut ook jouw duurzame woonkans

Een duurzaam huis levert je veel op. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. Benieuwd hoe ook jij energiezuinig en duurzaam kunt wonen? Tijdens een persoonlijk gesprek ontdek je wat je kunt doen om jouw huis te verduurzamen.