Rabo samen online voor hypotheken

Rabo Samen Online voor Hypotheken

Je hypotheek online regelen? Dat kan! Met Rabo Samen Online voor Hypotheken. Daarbij regel je jouw hypotheek online, samen met een hypotheekadviseur van Rabobank. Zo kun je de hypotheek vinden die bij jou past, maar dan zonder dat je er de deur voor uit hoeft.

Makkelijk online regelen, wanneer het jou uitkomt
Persoonlijk hypotheekgesprek via video€ 200,- korting op je advieskosten
Start met online regelen

De belangrijkste stappen om online je hypotheek te regelen:

1. Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Bereken eenvoudig online je hypotheek. Samen bespreken we dan de mogelijkheden in een gratis oriëntatiegesprek.

2. Documenten uploaden

Upload voor het adviesgesprek al jouw gegevens en documenten in een online dossier.

3. Persoonlijk adviesgesprek

In een betaald adviesgesprek kijken we samen naar een hypotheek die bij jou past. Je ontvangt van ons een hypotheekofferte.

4. De rest regelen wij

Zodra jij de hypotheekofferte hebt ondertekend, zorgen wij ervoor dat de notaris alle stukken ontvangt.

Rabo samen online voor hypotheken

Het gemak van online én het persoonlijke van Rabo

Je hypotheek online regelen, wanneer het jou uitkomt. Ideaal. Maar voor zo’n grote financiële keuze is het wel prettig om persoonlijk geadviseerd te worden. Rabobank introduceert daarom Rabo Samen Online voor Hypotheken. Daarbij regel je jouw hypotheek gemakkelijk online, maar heb je ook een adviseur die met je meedenkt bij belangrijke beslissingen. Liever eerst met een adviseur bellen? Dat kan natuurlijk ook.

Start met online regelen Laat je bellen door een adviseur
Rabo Samen Online Adviseur

Korting op je advieskosten

Om een goed hypotheekadvies te kunnen geven heeft de hypotheekadviseur diverse gegevens en documenten van jou nodig. Omdat je bij Rabo Samen Online altijd zelf je documenten upload in een online dossier, ontvang je € 200,- korting op je advieskosten.

Meer informatie over Rabo Samen Online

Wat houdt Rabo Samen Online in?

Met Rabo Samen Online voor Hypotheken, kun je in een paar stappen je hypotheek online regelen. Samen met een adviseur van de Rabobank. Hieronder leggen we uit hoe het werkt:

1. Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Hypotheek berekenen & videogesprek plannen
Bereken eerst zelf je hypotheek met onze handige rekentool. In slechts een paar stappen bereken je eenvoudig een indicatie van je maximale hypotheek en zie je direct een indicatie van je maandlasten.

Als je een hypotheekberekening hebt gemaakt, kun je daarna een gratis videogesprek aanvragen. Samen met een adviseur bespreek je dan de mogelijkheden in een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Na het oriëntatiegesprek kies je zelf of je een betaald adviesgesprek wilt inplannen.

Wil je een adviesgesprek?
Dan ontvang je van ons een opdracht tot dienstverlening, waar jij akkoord op kunt geven. Hierin leg je vast dat, als je een hypotheek bij ons afsluit, je instemt met de bijkomende kosten voor jouw hypotheek. Je ontvangt daarna een uitnodiging met een link voor jouw online adviesgesprek.

2. Documenten uploaden

Voor een goed advies is het belangrijk om een online dossier te vullen met de benodigde documenten. Zorg er daarom voor dat je dossier compleet is, voor je het adviesgesprek hebt. Welke documenten je moet uploaden, hangt af van jouw situatie. Heb je jouw documenten geüpload voor het adviesgesprek? Dan ontvang je € 200,- korting op je advieskosten.

Persoonlijk adviesgesprek
In een betaald adviesgesprek bespreek je samen met de adviseur jouw financiële situatie. Jullie bespreken welke producten het beste bij jou passen en welke kosten daarbij horen. Na het adviesgesprek ontvang je van ons een hypotheekofferte en een uitgewerkt advies zodat je alles nog eens rustig door kunt lezen.

De rest regelen wij
Zodra jij de offerte hebt ondertekend, zorgen wij ervoor dat de (door jou gekozen) notaris alle stukken ontvangt, zodat jij straks kunt genieten van jouw droomhuis.

Hoe werkt het online videogesprek?

Eigenlijk is een videogesprek precies hetzelfde als een live gesprek met een financieel adviseur, maar dan via video. Er worden dezelfde onderwerpen besproken als bij een live afspraak. Je bespaart reistijd en je zit in je eigen omgeving.

Videogesprek met jouw computer, laptop, tablet of smartphone

Je voert een videogesprek vanaf iedere plek waar je online bent. Dit kan via je computer, laptop, tablet of smartphone. Het is wel makkelijk als je een groot scherm hebt tijdens een videogesprek, dan kunnen we eenvoudig het scherm met je delen.

Hoe veilig is een videogesprek?

Praten over jouw financiële situatie wil je alleen in een veilige omgeving, ook online. Wij vinden jouw privacy net zo belangrijk als jij. Je ontvangt daarom een link naar een beveiligde omgeving waarin je een-op-een met de adviseur kunt spreken.

Wat kan ik verwachten tijdens een videogesprek?

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Het oriëntatiegesprek is een gratis gesprek waarin de financieel adviseur samen met jou de mogelijkheden bekijkt. De adviseur geeft algemene informatie over de producten die mogelijk interessant voor je zijn. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Persoonlijk adviesgesprek

In een betaald adviesgesprek bespreek je samen met de adviseur jouw financiële situatie. Jullie bespreken welke producten het beste bij jou passen en welke kosten daarbij horen. De financieel adviseur werkt het advies voor je uit zodat je alles nog eens rustig door kunt lezen.

Advieskosten nieuwe hypotheek Advieskosten wijzigen bestaande hypotheek

Je hypotheek geregeld? Regel nu ook je woonverzekering gemakkelijk online.

Naast je hypotheek regel je nu ook je woonverzekeringen gemakkelijk online of via de Rabo App.

Bekijk hier je premie en sluit direct af

Regel je hypotheek online, samen met een adviseur

Vind een hypotheek die bij jouw situatie en woonwens past, zonder dat je de deur uit hoeft.

Start met online regelen