we helpen om jou het beste uit je woning te halen

We helpen jou om het beste uit je woning te halen

Een duurzaam en toekomstbestendig huis kan je veel opleveren. Samen met onze partners helpen we jou als woningbezitter om kansen te benutten, bijvoorbeeld door inzicht te geven in hoe je energiekosten kunt verlagen of langer zelfstandig kunt blijven wonen. Ook zonder Rabobank hypotheek staan onze adviseurs voor je klaar.

Zo helpen wij jou om het beste uit je woning te halen:

RaboHuisScan

homeQgo HuisScan

Met de gratis homeQgo HuisScan krijg je snel inzicht in welke energiebesparende maatregelen interessant zijn voor jouw woning. Je ontvangt een vrijblijvend duurzaamheidsadvies, incl. prijzen, besparingen én mogelijke subsidies. Zo zie je direct of je kunt besparen en wat de terugverdientijd is. Ook als je geen Rabobank hypotheek hebt. Meteen inzicht in de kosten en terugverdientijd

Direct een 100% persoonlijk advies voor het verduurzamen van jouw woningBinnen enkele kliks vrijblijvende offertes van de installateursInstallatie door ervaren en betrouwbare monteurs

Start de homeQgo HuisScan

Korting bij een energiezuinige woning

Koop je een energiezuinige woning die voldoet aan de nieuwste duurzaamheidsnormen, of verduurzaam je je bestaande woning, en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan belonen we dit met korting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Meer over duurzaamheidskorting

Inzicht in jouw woon- en leefsituatie met de 50Plus Woontest

Inzicht in jouw woon- en leefsituatie met de 50Plus Woontest

Veel mensen wachten te lang met nadenken over hun toekomstige woonwensen. Als je op tijd begint, is er meer mogelijk en kun je er eerder van genieten. De 50Plus WoonTest van Rabobank en Interpolis geeft je snel inzicht in jouw woon- en leefsituatie nu en later.

Mogelijkheden van verhuizen of verbouwenBinnen enkele minuten inzicht in jouw situatieTips waarmee je meteen aan de slag kunt

Start de 50Plus Woontest

Isolatiescan

Maak optimaal gebruik van de zon en installeer zonnepanelen op je dak. Niet alleen bespaart dit geld op je energierekening, je levert een positieve bijdrage aan het milieu en je woningwaarde kan ook nog eens stijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dak? Doe nu de homeQgo zonnepanelen scan en ontvang binnen enkele kliks een persoonlijk advies voor zonnepanelen op jouw dak.

Start de Isolatiescan

Je duurzame verbouwing financieren

Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker met het oog op de toekomst. Niet alleen bespaart duurzaam wonen geld op je energierekening, je levert ook een positieve bijdrage aan het milieu en je woningwaarde kan ook nog eens stijgen. Ieder huis kan energiezuinig zijn. Ook dat van jou!

Wil jij jouw woning duurzamer maken en je bent benieuwd hoe je dit kunt financieren. Er zijn verschillende slimme mogelijkheden. Hier vindt je ze allemaal op een rijtje.

Ontdek de mogelijkheden

Persoonlijke hypotheekgesprek

Maak een afspraak voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek. Dit kan makkelijk online via videogesprek, waar en wanneer het jou uitkomt.

Maak een afspraak