We helpen jou om het beste uit je woning te halen

Een duurzaam en toekomstbestendig huis kan je veel opleveren. Samen met onze partners helpen we jou als woningbezitter om kansen te benutten, bijvoorbeeld door inzicht te geven in hoe je energiekosten kunt verlagen of langer zelfstandig kunt blijven wonen. Ook zonder Rabobank hypotheek staan onze adviseurs voor je klaar.

Zo helpen wij jou om het beste uit je woning te halen:

Rabo HuisScan

homeQgo HuisScan

Met de gratis homeQgo HuisScan krijg je snel inzicht in welke energiebesparende maatregelen interessant zijn voor jouw woning. Je ontvangt een vrijblijvend duurzaamheidsadvies, incl. prijzen, besparingen én mogelijke subsidies. Zo zie je direct of je kunt besparen en wat de terugverdientijd is. Ook als je geen Rabobank hypotheek hebt. Meteen inzicht in de kosten en terugverdientijd.
    Direct een 100% persoonlijk advies voor het verduurzamen van jouw woning Binnen enkele kliks vrijblijvende offertes van de installateurs Installatie door ervaren en betrouwbare monteurs
Start de homeQgo HuisScan

Korting bij een energiezuinige woning

Koop je een energiezuinige woning met minimaal energielabel A? Dan kom je in aanmerking voor de Duurzaamheidskorting. Dit geldt ook bij het kiezen van een nieuwe rentevaste periode of bij het omzetten van de rente bij een energiezuinige woning met minimaal energielabel A. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

50Plus Woontest

Inzicht in jouw woon- en leefsituatie met de 50Plus Woontest

Veel mensen wachten te lang met nadenken over hun toekomstige woonwensen. Als je op tijd begint, is er meer mogelijk en kun je er eerder van genieten. De 50Plus WoonTest van Rabobank en Interpolis geeft je snel inzicht in jouw woon- en leefsituatie nu en later.
    Mogelijkheden van verhuizen of verbouwen Binnen enkele minuten inzicht in jouw situatie Tips waarmee je meteen aan de slag kunt
Ga naar de 50Plus WoonTest

Zonnepanelen scan

Maak optimaal gebruik van de zon en installeer zonnepanelen op je dak. Niet alleen bespaart dit geld op je energierekening, je levert een positieve bijdrage aan het milieu en je woningwaarde kan ook nog eens stijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dak? Met de homeQgo zonnepanelen scan ontvang je binnen enkele kliks een persoonlijk advies voor zonnepanelen op jouw dak.

Je duurzame verbouwing financieren

Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker met het oog op de toekomst. Niet alleen bespaart duurzaam wonen geld op je energierekening, je levert ook een positieve bijdrage aan het milieu en je woningwaarde kan ook nog eens stijgen. Ieder huis kan energiezuinig zijn. Ook dat van jou!

Wil jij jouw woning duurzamer maken en je bent benieuwd hoe je dit kunt financieren. Er zijn verschillende slimme mogelijkheden. Hier vindt je ze allemaal op een rijtje.

Benut ook jouw duurzame woonkans

Een duurzaam huis levert je veel op. Benieuwd hoe ook jij energiezuinig en duurzaam kunt wonen? Onze adviseurs die zijn opgeleid tot ‘Adviseur Duurzaam wonen’ helpen je tijdens een persoonlijk gesprek graag op weg.