Rabo App.
Nu ook jouw financiële coach.

Bekijk alle nieuwe functies

Rabo App.
Nu ook jouw financiële coach.

Rabo Alerts instellen

Direct een seintje als je vakantiegeld binnen is of je salaris is gestort? Stel alerts in en ontvang voortaan een e-mail of pushbericht. Instellen doe je eenvoudig via Rabo Online Bankieren of de Rabo App.

Nieuw: Vaste lasten overzicht

Meer grip op je vaste lasten en abonnementen? Nu al je maandelijkse vaste lasten op een rij met het nieuwe overzicht. Handig als je ergens op wilt besparen.

Service

Nieuw! Rechts onderin je app vind je Service. Daar kun je eenvoudig je geldzaken regelen. Denk aan het blokkeren van je betaalpas of adres wijzigen. Hulp nodig? Check de veelgestelde vragen of bereik ons via de chat.

gezin-met-nr1-app-desktop

Meer dan 4.500.000x gedownload!

De Rabo App is inmiddels al meer dan 4,5 miljoen keer gedownload. Gebruikers beoordelen de app met gemiddeld meer dan 4 sterren. Ervaar ook het gemak en download de app in de appstores. Download nu

app-store
play-store
rakket
Regel je bankzaken waar en wanneer je wilt
kaart
Extra inzicht in je inkomsten en uitgaven
telefoon
Geld terugvragen met een Rabo Betaalverzoek

De Rabo App blijft zich vernieuwen

Met de Rabo App regel je jouw bankzaken veilig met je smartphone of tablet. De Rabo App blijft zich vernieuwen en wordt steeds meer jouw 'financiële coach'. Die je helpt om verder te kijken. En je helpt met de opbouw van een financieel gezond leven.

Nog geen Rabo App?

doormat-illustration