Nieuwe functies in de Rabo App

Je financiën makkelijker maken? Met slimme overboekingen kun je automatisch je inkomsten over rekeningen en spaarpotjes verdelen, je betaalrekening aanvullen en iedere maand het bedrag boven een bepaald saldo sparen of beleggen. Stel zelf eenvoudig je regels in via de Rabo App.

Wist je dat...

al meer dan 4,5 miljoen klanten gebruik maken van de Rabo App?

Meer handige functies in de Rabo App

Inzicht

Alles op het gebied van inzicht vind je op één handige plek in de app. Ga naar 'Inzicht' in het menu van je app en je ziet direct hoe je ervoor staat.

Rabo Betaalverzoek

Met een Rabo Betaalverzoek vraag je veilig en snel je geld terug aan vrienden en bekenden. Gewoon vanuit de Rabo App.

Apple Pay

Wil je sneller en contactloos betalen met je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac? Activeer dan Apple Pay in de Rabo App.

Contact opnemen via de app

Hulp nodig? Vind online het antwoord de meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wanneer jij dat nodig hebt.

Spaarpotjes

Met spaarpotjes kun je doelgericht en overzichtelijk sparen, bijvoorbeeld om een huis te kopen of voor die nieuwe auto of een vakantie. Zo heb je niet meer al je spaargeld op één hoop staan, maar een digitale spaarpot per spaardoel.

Toegang tot al je producten

Direct inzicht en toegang tot al je producten. Van je betaalrekeningen, hypotheek tot aan je verzekeringen. Zo heb je altijd de controle over je bankzaken.

Inloggen met Touch of Face ID

Ondersteunt je smartphone of tablet vingerafdruk- of gezichtsherkenning? Dan kun je inloggen en betalingen bevestigen in de Rabo App met je vingerafdruk of je Face ID.

Man kijkt naar zijn Rabo App

Nog geen Rabo App?

Online bankieren doe je eenvoudig met de Rabo App. De app is al meer dan 4,5 miljoen keer gedownload. Gebruikers beoordelen deze met gemiddeld meer dan 4 sterren. Ervaar ook het gemak en download de app in de appstores.

Apple App Store badge
Google Play Store badge