Man en vrouw bekijken hun app overzicht

Rabo App

Gebruik jij de Rabo App al? Met de Rabo App regel je jouw bankzaken makkelijk en veilig met je smartphone of tablet. Direct toegang tot al je Rabobankproducten, extra inzichten in je geld en direct antwoord op al je vragen, het is allemaal mogelijk in de Rabo App.

Nieuwe functies in de Rabo App

Inloggen met een QR-code
Inloggen bij Rabo online bankieren, maar geen Rabo Scanner bij de hand? Geen probleem. Vanaf nu kun je ook inloggen met een QR-code. Je scant de QR-code eenvoudig met de Rabo App. Veilig en snel.
Vaste lasten overzicht
Meer grip op je vaste lasten en abonnementen? Nu al je maandelijkse vaste lasten op een rij met het nieuwe overzicht. Handig als je ergens op wilt besparen.
Rabo Alerts instellen
Direct een seintje als je vakantiegeld binnen is of je salaris is gestort? Stel alerts in en ontvang voortaan een e-mail of pushbericht. Instellen doe je eenvoudig via Rabo Online Bankieren of de Rabo App.

Wist je dat...

al meer dan 4,5 miljoen klanten gebruik maken van de Rabo App?

Meer handige functies in de Rabo App

Inzicht

Alles op het gebied van inzicht vind je op één handige plek in de app. Ga naar 'Inzicht' in het menu van je app en je ziet direct hoe je ervoor staat.

Ontdek Inzicht

Rabo Betaalverzoek

Met een Rabo Betaalverzoek vraag je veilig en snel je geld terug aan vrienden en bekenden. Gewoon vanuit de Rabo App.

Lees meer over betaalverzoek

Apple Pay

Wil je sneller en contactloos betalen met je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac? Activeer dan Apple Pay in de Rabo App.

Contact opnemen via de app

Hulp nodig? Vind online het antwoord de meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wanneer jij dat nodig hebt.

Lees meer over service

Spaarpotjes

Met spaarpotjes kun je doelgericht en overzichtelijk sparen, bijvoorbeeld om een huis te kopen of voor die nieuwe auto of een vakantie. Zo heb je niet meer al je spaargeld op één hoop staan, maar een digitale spaarpot per spaardoel.

Zo maak een spaarpotje aan

Toegang tot al je producten

Direct inzicht en toegang tot al je producten. Van je betaalrekeningen, hypotheek tot aan je verzekeringen. Zo heb je altijd de controle over je bankzaken.

Inloggen met Touch of Face ID

Ondersteunt je smartphone of tablet vingerafdruk- of gezichtsherkenning? Dan kun je inloggen en betalingen bevestigen in de Rabo App met je vingerafdruk of je Face ID.

Lees meer over inloggen met je Face iDLees meer over inloggen met je vingerafdruk
Man kijkt naar zijn Rabo App

Nog geen Rabo App?

Online bankieren doe je eenvoudig met de Rabo App. De app is al meer dan 4,5 miljoen keer gedownload. Gebruikers beoordelen deze met gemiddeld meer dan 4 sterren. Ervaar ook het gemak en download de app in de appstores.

Apple App Store badge
Google Play Store badge