Man in de stad kijkt op zijn mobieltje

De Rabo App blijft zich vernieuwen

Met de Rabo Bankieren App regel je jouw bankzaken veilig met je smartphone of tablet. De Rabo App blijft zich vernieuwen en wordt steeds meer jouw 'financiële coach'. Die je helpt om verder te kijken. En je helpt met de opbouw van een financieel gezond leven.

Waar gaat mijn geld naartoe? In de Rabo Bankieren App

De nieuwste functies in de app

'Waar gaat mijn geld naartoe?'

Wil je weten hoeveel geld je per maand uitgeeft aan boodschappen, huur of kleding? Met de nieuwe functie ‘Waar gaat mijn geld naartoe?’ krijg je antwoord op deze vraag. Zo krijg je meer inzicht in je inkomsten en uitgaven.

Lees meer

Waar gaat mijn geld naartoe? In de Rabo Bankieren App

Rekening toevoegen andere bank

Handig! Je kunt nu ook betaalrekeningen van andere banken toevoegen in je Rabo Bankieren App. Voor meer overzicht. Zodat je nog maar één app nodig hebt.

Lees meer

Toekomst

Met de functie 'Toekomst' kijk je eenvoudig vooruit. Je ziet welke vaste inkomsten en uitgaven eraan komen. Bijvoorbeeld je salaris, je energierekening of kosten voor de kinderopvang.

Bekijk het in je transactieoverzicht

Apple Pay - Rabobank

Apple Pay

Lijkt het jou handig om contactloos te betalen met je iPhone of Apple Watch? Dan is Apple Pay iets voor jou. Ook online kun je betalen met Apple Pay via iPad.

Lees meer

4,5 ster beoordeling Rabo Bankieren App

Al meer dan 4,5 miljoen keer gedownload

De Rabo App is inmiddels al meer dan 4,5 miljoen keer gedownload. Gebruikers beoordelen de app met gemiddeld meer dan 4 sterren. Ervaar ook het gemak en download de app in de appstores.

Saldografiek in de Rabo Bankieren App

Andere handige functies

Spaarpotjes

Met Spaarpotjes in de app kun je nog doelgerichter en overzichtelijker sparen. Maak bijvoorbeeld een potje aan voor een vakantie of de studie van je kind.

Maak spaarpotje aan

Stuur een Rabo Betaalverzoek

Betaalverzoek

Rekening voorgeschoten? Vraag veilig en snel je geld terug aan vrienden of bekenden met een Rabo Betaalverzoek.

Lees meer

Nog geen Rabo Bankieren App?

Service en Contact