Rabobank

Toegang tot de betaalrekening en andere bankproducten

Lees hier meer over betaal- en spaarrekeningen, verzekeringen, hypotheken en meer als een naaste overlijdt. We helpen je graag om inzicht te krijgen in de zaken die geregeld moeten worden.

Bankzaken regelen als iemand overleden is

Als een naaste overlijdt, breekt er een verdrietige periode aan. Er moet veel geregeld worden, ook met de bank. We helpen je en adviseren je hier graag bij. Meld ons het overlijden liefst zo snel mogelijk via een van de onderstaande knoppen. We hebben diverse documenten nodig om de bankzaken te kunnen regelen. Onze adviseur zal met je bespreken wat voor jou van toepassing is.

Vereist:

    Akte van overlijden

Afhankelijk van de situatie:

    Verklaring van erfrecht Verklaring van executele

Ben je zelf ook klant bij de Rabobank? Meld een overlijden dan via onderstaande oranje knop. Zelf geen klant bij de Rabobank? Meld een overlijden dan via de witte knop.

Rekeningen

Staat de betaalrekening van de overledene op één naam of is het een gezamenlijke rekening (en/of)? Klik hieronder op wat er van toepassing is en lees wat wij doen zodra de melding van overlijden is gemaakt. Eventuele volmachten vervallen sowieso.

Verzekeringen

Hypotheek & lening

Pensioen en lijfrente

We kunnen je alleen helpen met de pensioenaanvulling die de overledene via onze bemiddeling heeft opgebouwd. Voor het pensioen dat de overledene via een werkgever heeft opgebouwd, neem je contact op met de pensioenuitvoerder.

Heeft de overledene meer rekeningen?