Automatisch inleggen in Rabo Beheerd Beleggen

Als je automatisch geld inlegt in Rabo Beheerd Beleggen geef je ons opdracht om bijvoorbeeld één keer in de maand of per kwartaal automatisch een geldbedrag over te boeken. Zo bouw je geleidelijk een bedrag op en spreid je je aankopen. Voor aan- en verkopen van beleggingsfondsen betaal je geen transactiekosten aan ons.

Automatisch geld inleggen

Regel het vliegensvlug via de tool 'Automatisch inleggen'.

Wijzig of stop je automatische inleg

Inloggen

Log in in internetbankieren of open de Rabo App

Kies de betaalrekening

Dit is de rekening waar je periodiek een bedrag vanaf haalt om te beleggen

Kies 'Toekomst'

Hier vind je de automatische opdracht naar de gekoppelde Rabo BeleggersRekening

Kies 'Aanpassen' of 'Verwijderen'

Kies 'Ondertekenen'

Controleer de gegevens en bevestig de opdracht

Veelgestelde vragen

Waarom wordt mijn (automatische) inleg niet direct belegd en blijft er geld op mijn Rabo BeleggersRekening staan?

Een kleine storting ten opzichte van je totale portefeuillewaarde wordt niet altijd direct belegd. De reden hiervoor is dat het uitvoeren van kleine orders weinig tot geen effect heeft op de resultaten van je portefeuille. Wij controleren bijna dagelijks of het nodig is om orders in te leggen zodat je portefeuille blijft aansluiten op je beleggingsprofiel. Je hoeft hier zelf geen actie op te ondernemen. Dit betekent dat een kleine inleg van bijvoorbeeld € 100 op een totale portefeuille van € 50.000 niet altijd direct tot kooporders leidt.

Je inleg die niet direct wordt belegd, blijft als tegoed op je Rabo BeleggersRekening staan. Deze buffer is gemiddeld 1% van je portefeuillewaarde en zorgt er ook voor dat je het kwartaaltarief kunt betalen.

Neem contact met ons op