Jaarlijkse beleggingscheck

Als je bij ons belegt met Rabo Beheerd Beleggen, hebben we ieder jaar een controle en bevestiging nodig van je doel, looptijd en beleggingsprofiel. Dit noemen we de jaarlijkse beleggingscheck. Lees hier hoe je dit doet.

Beleggingen die bij je passen

We vragen je jaarlijks om je beleggingen te checken. Dat zijn we niet alleen wettelijk verplicht, zo weten we ook dat je beleggingen nog passen bij je wensen en je situatie. Ook als er niets is veranderd, is het belangrijk dat we dit weten en vastleggen. Zo kunnen we voor je blijven beleggen en je beleggingen op de juiste manier voor je beheren.

De jaarlijkse beleggingscheck, zo geregeld

Zodra het tijd is voor de jaarlijkse check, krijg je een melding in internetbankieren of je Rabo App. Er komt ook een melding bovenin je Dashboard Beleggen.

Klik op de melding en volg de 3 stappen in het proces. Bekijk je doel, looptijd en beleggingsprofiel. Je kunt in iedere stap eenvoudig aanpassingen doen. We vragen je om de informatie ook te bevestigen, als er niets is veranderd.

Zo doe je de beleggingscheck

1
Inloggen

Log in in internetbankieren of de Rabo App

2
Klik op de melding 'Tijd voor je jaarlijkse beleggingscheck'

Je vindt deze melding ook terug in je Dashboard Beleggen

3
Volg de 3 stappen in het proces

Controleer je gegevens en geef je wijzigingen aan ons door

4
Klik op ‘Ondertekenen’

Bevestig je doel, looptijd en beleggingsprofiel, ook als er niets is gewijzigd

Tussentijds je profiel aanpassen

Als er tussentijds iets verandert in je situatie of wensen, hoef je niet te wachten op de jaarlijkse beleggingscheck. Je past je beleggingsprofiel zelf online aan, wanneer je wilt.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?