Einddatum Rabo DoelSparen: geld komt vrij

Nog even en je spaargeld komt vrij. Weet je al wat je met het geld gaat doen? Spaar je nog even door of neem je het (in delen) op? Geef je keuze aan ons door in internetbankieren. Dat kan vanaf 8 weken voor de einddatum.

Rentegarantie

Spaar je door met (een deel van) je spaargeld? Dan kun je vanaf 8 weken voor de einddatum, en uiterlijk op de einddatum, een nieuwe Rabo DoelSparen spaarperiode met ons afspreken. We spreken dan ook meteen een nieuw rentepercentage af. De Rentegarantie geldt op je nieuwe Rabo DoelSparen afspraken. Je hebt rentegarantie in de tijd die zit tussen het afspreken van het nieuwe rentepercentage en de start van je nieuwe spaarperiode.

Daalt de rente na het maken van deze afspraken en is je nieuwe Rabo DoelSparen spaarperiode nog niet begonnen? Dan houd je toch het afgesproken (hogere) rentepercentage. Stijgt de rente voor de start van je nieuwe Rabo DoelSparen afspraken? Dan krijg je het hogere rentepercentage en niet het afgesproken lagere rentepercentage. Je hebt dus garantie op het hoogste rentepercentage.

De rentegarantie geldt alleen als je je keuze op tijd doorgeeft en alleen voor het deel waarmee je doorspaart.

Geen keuze doorgegeven

Ben je er nog niet uit? Of is de einddatum al geweest en ben je vergeten je keuze door te geven? Geen zorgen. Als je een rekeningnummer aan ons hebt doorgegeven, boeken we je spaargeld automatisch over als de einddatum is bereikt. Heb je geen rekeningnummer doorgegeven? Dan blijft je spaargeld op je Rabo DoelSparen rekening staan. Je krijgt dan een variabele rente. En er geldt dan geen Rentegarantie. Je kunt zelf je geld overmaken naar een andere rekening.

Neem contact met ons op