Kortlopende reisverzekering wijzigen

Spontaan een week langer op vakantie of juist een dagje later vertrekken? Je leest hier hoe je je kortlopende reis- of annuleringsverzekering van Interpolis aanpast.

Pas direct je kortlopende reis- of annuleringsverzekering aan

Je kortlopende reis- of annuleringsverzekering van Interpolis pas je eenvoudig aan in de Rabo App. Of log direct in met onderstaande oranje knop.

Heb je geen betaalrekening (meer) bij ons? Of heb je wel een betaalrekening maar maak je geen gebruik van internetbankieren? Dan kun je dit niet online regelen. Neem contact met ons op, dan passen wij je verzekering voor je aan.

Wat kan ik wijzigen?

Je kunt je kortlopende reis- of annuleringsverzekering aanpassen als je:

    eerder, later of langer op reis gaat de verzekerde reissom van je annuleringsverzekering wilt verhogen extra of juist minder personen wilt meeverzekeren de dekking van je verzekering wilt uitbreiden of verlagen (denk aan het aanpassen van dekkingsgebied of het afsluiten van aanvullende dekkingen)

Tot de vertrekdatum van je reis kun je de begin- of einddatum en de dekking van je verzekering wijzigen. Dit kan via de Rabo App of internetbankieren. Op of na de vertrekdatum is het wijzigen van de begin- of einddatum niet meer mogelijk. De dekking van je verzekering uitbreiden kan op of na de vertrekdatum nog wel maar niet meer online. Neem hiervoor dan contact met ons op.

Heb je nog helemaal geen verzekering voor je geplande reis? Sluit er dan eerst een af.

Zo wijzig je online je kortlopende reis- of annuleringsverzekering

Tip: als je geen betaalrekening bij ons hebt of je maakt geen gebruik van internetbankieren, neem dan contact met ons op om de wijziging te regelen.

1
Inloggen

Log in in internetbankieren of de Rabo App

2
Klik in 'Overzicht' op 'Verzekeringen'
3
Selecteer de verzekering
4
Klik op 'Wijzigen'
5
Klik op 'Akkoord'

Je ontvangt de gewijzigde verzekeringspolis in je inbox van internetbankieren

Van kortlopende naar doorlopende reis- of annuleringsverzekering

Ga je regelmatig op vakantie, naar festivals of een weekendje weg? Dan is een doorlopende reisverzekering voor jou waarschijnlijk voordeliger. Neem contact met ons op om je kortlopende verzekering te veranderen in een doorlopende verzekering.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?