Einddatum Rabo DoelSparen: geld komt vrij

Nog even en je spaargeld komt vrij. Weet je al wat je met het geld gaat doen? Spaar je nog even door voor een reis rond de wereld of neem je het (in delen) op? Geef je keuze aan ons door in Rabo Online Bankieren.

Keuze doorgeven

Kies wat je doet met je geld van Rabo DoelSparen

Begin je eindelijk aan de uitbouw van je huis, of spaar je nog iets langer door? Dit kun je met het vrijkomende spaargeld doen:

Het hele bedrag opnemen.Met het hele bedrag doorsparen op je Rabo DoelSparen rekening.Een deel van het bedrag opnemen en met een deel doorsparen met Rabo DoelSparen.

Geef je keuze aan ons door. Dit kan vanaf acht weken voor de einddatum, totdat de einddatum is bereikt. Je krijgt hierover bericht van ons. Je geeft je keuze door in Rabo Online Bankieren.

Rabo DoelSparen: het hele bedrag opnemen

Wil je het hele bedrag van je rekening Rabo DoelSparen opnemen? We boeken een dag na de einddatum automatisch het hele bedrag plus de opgebouwde rente over op je rekening. Dit doen we op het rekeningnummer dat je aan ons hebt doorgegeven. Dit mag ook een andere spaarrekening zijn. Wil je het geld op een rekening bij een andere bank laten storten? Neem dan contact met ons op.

Wil je het hele bedrag opnemen? Geef het aan ons door via de oranje knop hieronder.

Rabo DoelSparen: met het hele bedrag doorsparen

Toch nog even doorsparen? Je kunt doorsparen voor hetzelfde doel of voor een nieuw spaardoel. We spreken samen een nieuwe periode, rente en einddatum af. Op je nieuwe spaarbedrag geldt Rentegarantie.

Wil je met het hele bedrag doorsparen? Geef het aan ons door via de oranje knop hieronder

Rabo DoelSparen: een deel opnemen en met een deel doorsparen

Heb je niet het hele vrijkomende bedrag nodig? Je kunt een deel laten uitbetalen en met het andere deel doorsparen op je Rabo DoelSparen rekening. Je spreekt voor dat deel van het geld dan een nieuwe periode, einddatum en rente met ons af. Op je nieuwe Rabo DoelSparen afspraken geldt Rentegarantie.

Wil je met een deel van je spaargeld doorsparen? Geef het aan ons door via de oranje knop hieronder.

Keuze doorgeven

Neem contact met ons op

Einddatum Rabo DoelSparen: geen keuze doorgegeven

Ben je er nog niet uit? Of is de einddatum al geweest en ben je vergeten je keuze door te geven? Geen zorgen. Als je een rekeningnummer aan ons hebt doorgegeven, boeken we je spaargeld automatisch over als de einddatum is bereikt. Heb je geen rekeningnummer doorgegeven? Dan blijft je spaargeld op je Rabo DoelSparen rekening staan. Je krijgt dan een variabele rente. Je kunt vervolgens zelf je geld overmaken naar een andere rekening.

Rentegarantie

Spaar je door met (een deel van) je spaargeld? Dan kun je vanaf acht weken voor de einddatum een nieuwe Rabo DoelSparen spaarperiode met ons afspreken. We spreken dan ook meteen een nieuw rentepercentage af. De Rentegarantie geldt op je nieuwe Rabo DoelSparen afspraken. Je hebt rentegarantie in de tijd die zit tussen het afspreken van het nieuwe rentepercentage en de start van je nieuwe spaarperiode.

Daalt de rente na het maken van deze afspraken en is je nieuwe Rabo DoelSparen spaarperiode nog niet begonnen? Dan houd je toch het afgesproken (hogere) rentepercentage. Stijgt de rente voor de start van je nieuwe Rabo DoelSparen afspraken? Dan krijg je het hogere rentepercentage en niet het afgesproken lagere rentepercentage. Je hebt dus garantie op het hoogste rentepercentage.

Doorsparen met deel van bedrag

Wil je doorsparen met een deel van je oude spaarbedrag? Dan geldt de rentegarantie alleen voor dat deel waarmee je doorspaart. Het deel dat je opneemt maken we bij de start van de nieuwe spaarperiode over naar het door jou opgegeven rekeningnummer. Je betaalt geen opnamekosten.

Geen keuze voor doorsparen doorgegeven

Als je geen keuze maakt en ons niet laat weten op welke rekening wij je spaargeld kunnen storten, dan blijft je spaargeld op de spaarrekening staan. Het geld is dan vrij opneembaar en je ontvangt een variabele rente. Hier geldt geen Rentegarantie.

Bekijk de rente van dit moment voor Rabo DoelSparen

Service en Contact