Met Rabo InternetSparen spaar je online op het moment dat het jou uitkomt. Overboeken, je tegoed checken of automatisch sparen instellen. Het kan eenvoudig via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Kortom: Rabo InternetSparen is de spaarrekening van nu.

Variabele rente tot 0,01% (rentewijzigingen voorbehouden)Neem je tegoed op wanneer jij dat wiltMaak gratis Spaarpotjes aan voor al je spaardoelenOpen kosteloos binnen 2 minuten via de Rabo App of Rabo Online Bankieren
Direct openen

Nog geen klant? Open eerst een betaalrekening Vanaf 1 juli 2021 wijzigen onze rentes

Rabo InternetSparen

Al meer dan 4 miljoen keer geopend

Kies ook voor onze meest gekozen spaarrekening.
Klanten beoordelen het online aanvragen met 4,2 sterren.

De belangrijkste kenmerken Rabo InternetSparen

Het gemak van online

Eenvoudig overboeken, direct inzicht via de app, Spaarpotjes aanmaken, je spaarrekening een naam geven. Met Rabo InternetSparen zit jij achter het stuur en regel je het online.

Leuker sparen met Spaarpotjes

Binnen Je Rabo InternetSparen kun je tot 20 Spaarpotjes aanmaken, via Rabo Online Bankieren of de app. Zo spaar je doelgericht en overzichtelijk voor je doelen.

Nederlandse Depositogarantie

Geld op deze rekening wordt automatisch beschermd door de Nederlandse Depositogarantie. Van 1 cent tot € 100.000 per persoon per bank.

Spaarrente

Hieronder vind je alle informatie over de spaarrente van Rabo InternetSparen

Meer over de spaarrente van Rabo InternetSparen

De rente van Rabo InternetSparen is variabel. Dit betekent dat de rente op elk moment kan wijzigen. De rente is afhankelijk van de hoogte van jouw spaartegoed. Wij berekenen de rente op basis van drie saldoschijven. Is je spaartegoed bijvoorbeeld € 120.000, dan geldt over het deel van je saldo boven de € 100.000 het rentepercentage dat hoort bij de tweede saldoschijf. Is jouw spaartegoed groter dan € 250.000 dan geldt over het saldodeel boven de € 250.000 het rentepercentage dat hoort bij de derde saldoschijf. In onderstaand schema zie je de actuele rentepercentages per saldoschijf.

€ 0 t/m € 100.0000,01%
Boven € 100.000 t/m € 250.0000,01%
Boven € 250.000-0,50%

Deze rentetarieven gelden vanaf 1 januari 2021.

Wij berekenen de rente ieder jaar tot en met 31 december. De boeking van de rente vindt elk jaar in januari plaats. Heb je Spaarpotjes, dan wordt het hele rentebedrag gestort in het Spaarpotje 'Vrij spaargeld'. Moet je ons rente betalen? Dan boeken wij dit van de spaarrekening af. De saldoschijven en rentepercentages zijn onder voorbehoud.

Vanaf 1 juli 2021 wijzigen onze rentes

Overige kenmerken

Er is geen minimale inlegJe kunt deze spaarrekening ook op twee namen zetten, bijvoorbeeld met je partner. Je kunt tot 20 Spaarpotjes aanmaken in je Rabo InternetSparen. Zo kun je overzichtelijk en doelgericht sparen, super handig: je kiest je spaardoel, vult eventueel een doelbedrag en einddatum in en je ziet meteen hoeveel je maandelijks moet storten om je doel te bereiken. Via een voortgangsbalk zie je precies hoe je ervoor staat, handig toch? Je regelt het via Rabo Online Bankieren of de app, kosteloos.

Gemakkelijk automatisch sparen

Met automatisch sparen zet jij je geld gemakkelijk opzij. Een slimme oplossing om te sparen voor je spaardoel zonder dat je ernaar om hoeft te kijken. Klinkt goed toch? Automatisch sparen kan je gelijk instellen bij het openen van deze spaarrekening.

Stel nu automatisch sparen in

Sparen voor je kind met Rabo InternetSparen

Maak eenvoudig een spaarpotje aan met de naam van je kind op je eigen rekening Rabo InternetSparen. Het geld blijft dan van jou. Je beslist zelf of en wanneer je kind over het geld mag beschikken.

Als ouder bepaal je het moment waarop je kind zelf online mag gaan bankieren. Je kind kan vanaf dat moment zelf een Rabo InternetSparen spaarrekening openen.

Lees meer over sparen voor je kind

Kosten van deze spaarrekening

Voor Rabo InternetSparen zelf betaal je geen kosten. Je hebt wel een betaalpakket van de Rabobank nodig. Hieraan zijn kosten verbonden. 

Bekijk de tarieven van onze betaalpakketten

Belasting

Het tegoed op je Rabo InternetSparen is een vermogen in box 3. Je kunt te maken krijgen met belasting over je vermogen.

Klaar om te starten met Rabo InternetSparen?

Open spaarrekening

Nog geen klant? Meer over klant worden.