Verder op deze pagina:

  Zet het weekend van 16 en 17 november vast in je agenda. Dan vindt namelijk het Glamour Beauty Festival plaats. En Rabobank is erbij! Benieuwd wat we gaan doen? Of hoe je hierbij kunt zijn? Lees dan snel door.

  Glamour Beauty Festival

  Twee dagen lang neemt Glamour je mee in de beautywereld. Denk aan beautytreatments, touch-ups, workshops en beautytalks. Alles om er achter te komen hoé je nou die strakke, stralende huid krijgt. En Rabobank is hier natuurlijk bij.

  Zaterdag 16 november ontdek je alles over Rabo Food Forward. Daarnaast is Rens Kroes aanwezig om je te leren hoe je op een verantwoorde, gezonde manier met je voeding omgaat. Ook kun je bij Rens terecht voor een workshop en Q&A sessie. Ook leuk: tijdens de workshop zal Rens haar bekende Choco Powerballs maken. Be there!

  Op zondag 17 november is Rabobank aanwezig voor een heuse Money Talk, waarin je meer te weten komt over geld. Want wij denken dat iedereen kan sparen! Of dat nou voor je beautyrituelen is of voor je toekomst. Onze eigen marketeer vermogensopbouw vertelt je alles over Financieel Gezond Leven en meer bereiken met je geld.

  Van al dat luisteren krijg je natuurlijk gierende trek. Kom dan naar het Future Food Cafe by Glamour X Rabobank. Hier kun je lunchgerechtjes en snacks proeven die bestaan uit duurzame en toekomstbestendige ingrediënten. Die ook nog eens goed zijn voor huid en haar. Wat wil je nog meer!?

  Kijk voor het hele programma op de website van Glamour

  Algemene info

  Wanneer:   16 en 17 november

  Waar:          KIT – Royal Tropical Institute Amsterdam

  Hoelaat:     11:00 – 17:00

  Win Win Win

  Wil je ook een dag meer leren over beauty en money? Doe mee aan onze winactie en wie weet win jij wel 2 kaartjes voor het Glamour Beauty Festival! Je kunt 2 kaartjes winnen voor zaterdag of 2 kaartjes voor zondag. Ga naar de Instagrampagina van Rabobank en laat in een comment op onze winactie-post achter wat jouw beste bespaar-tip is. Of welk gerecht of snackje bij jou je inner glow naar boven brengt. Wij verloten onder de inzendingen 2x2 kaartjes.

  De winnaars worden maandag 11 november via onze social bekendgemaakt.

  Let op: er zijn twee Instagramposts. Eén voor zaterdag de 16e en één voor zondag de 17e. Reageer alleen op de post van de dag waarop je kaartjes wilt winnen. Je kunt ze later niet ruilen voor een andere dag.

  Actievoorwaarden Glamour Beauty Festival (PDF)